6 éjszakai szépségtipp, hogy alvás közben is szépülj

Írta: ,

Csipkerózsika történetét mindannyan jól ismerjük. Ki ne szeretne hosszú-hosszú ideig aludni, majd tökéletesen és hibátlanul felébredni? Tippjeink segítségével ez neked is sikerülhet: puha bőrrel, kisimult arccal és tökéletes loknikkal kezdeni a reggelt. A legjobb az egészben pedig az, hogy a varázslat éjszaka történik, miközben alszol, így a „beauty sleep” fogalom is új értelmet nyer.

Hosszabb pillák Kép forrása: fromupnorth.com

Lepd meg magad egy éjszakai szempilla-hosszabító kúrával!

Nem is lesz másra szükséged hozzá, csak egy adag ricinusolajra. Ezt bioboltokban vagy gyógyszertárban is beszerezheted, ráadásul nem is kerül sokba. Ez a természetes olaj omega-6 zsírsavat tartalmaz, ami táplálja a pilláidat és serkenti a növekedésüket.

Így alkalmazd:

Miután lemostad a sminked és alaposan megtisztíttoad az arcod, vegyél a kezedbe egy puha vattakorongot, adagolj rá pár csepp ricinusolajat és gyengéden töröld át vele a szempilláid tövét.

1-2 hétig minden este végezd el ezt a kis kezelést, reggel pedig langyos vízzel moss arcot. A változás szembetűnő lesz, és hasonló hatást érhetsz el, mint a vegyszeres, ragasztós szempilla-hosszabbítással, azonban természetes módon.

 

Előzd meg a ráncokat! Kép forrása: byrdie.com

A pamut ágyneműhuzat helyett próbáld ki a szatén vagy selyem ágyneműt.

Kicsit drágábbak, mint a más, durvább anyagból készültek, de ezzel is sokat tehetsz a szépséged érdekben.

Ha a párnádon érdesebb felületű huzat van, az arcbőröd sokkal jobban gyűrődik.

Egy finom anyagon kissebb az ellenállás, ezáltal az arcod is ki tud simulni, amivel könnyen megelőzhető a mély ráncok kialakulása a szem és a száj körül.