8 szépségtrükk, ami nagyon bejön a férfiaknak

Sándor Alexandra
Írta: ,
8 szépségtrükk, ami nagyon bejön a férfiaknak
A férfiak és a nők szépségről alkotott eszményképe gyakran eltér. Bár alapjában véve ez így van jól, bizonyos esetekben feszültséget okozhat: például, ha a nagy műgonddal elkészített sminked életed párja vastag mázként látja, holott dicséretet vártál volna...
Füstös szemek
Mélyrehatóvá és vonzóvá varázsolják a tekinteted. A sztároknál évtizedek óta állandó sláger a vörös szőnyegen.
 
A szürke árnyalataival és koromfeketével lehet elérni a legdrámaibb hatást, de a férfiak általában a barna vagy zöld alapú változatot tartják a legmutatósabbnak, mert az egy árnyalatnyival természetesebb.
Gyökeres szőrtelenítés
Magabiztosabbnak érezheted magad, ha olyan szőrtelenítési módot választasz, amely gyökerestől eltávolítja a nem kívánt szálakat. Márpedig a férfiaknak csak az számít, hogy jól érezd magad a bőrödben!
 
Ezt epilátor, gyanta vagy akár végleges szőrtelenítés segítségével is elérheted. A borotválás másnapján sajnos már szúrhat a végeredmény, így előfordulhat, hogy inkább elrántod a lábad, pedig a kedvesed csak simogatni akarja.
 
„Ne vidd túlzásba!” – tulajdonképpen ez is lehetne a férfiak által szentesített szépségápolás mottója. A kevesebb több, az egyszerű nagyszerű... Sorolhatnánk még a hasonló szófordulatokat, de reméljük, a lényeget már elkaptad!

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv