Szabadulj meg a legmakacsabb zsírpárnáktól otthon, könnyedén!

Szendrey Adrienn
Írta: ,
Szabadulj meg a legmakacsabb zsírpárnáktól otthon, könnyedén!

Eleged van a jojódiétákból és abból, hogy a kritikus területekről sosem nem megy le az a fránya zsírpárna? Ne aggódj, nem kell kés alá feküdnöd (csillagászati árakon) ahhoz, hogy véglegesen megszabadulj tőlük. Válaszd az egyszerre kényelmes és hatékony módszert, az otthoni kavitációs zsírbontást. Szerkesztőségünk tesztelte, és nem csalódtunk, így bátran ajánljuk neked is! (x)

A Forever Slim névre keresztelt kompakt kavitációs zsírbontó készüléket úgy dolgozták ki a szakemberek, hogy ugyanazt a szolgáltatást, ugyanazzal a hatásfokkal nyújtsa otthonodban, amit a szépségklinikákon és plasztikai sebészeti központokban nagy sikerrel alkalmaznak: az ultrahangos zsírbontó technológiát.

Nálam átment a teszten!

Nagyon örültem, hogy én kaptam meg a tesztelés lehetőségét a szerkesztőségben, ugyanis bár sportolok és odafigyelek a helyes étkezésre, sajnos a csípőmön és a fenekemen elég makacs narancsbőröm van. Persze miért is ne lenne, hiszen gyengém a csoki... Szóval izgatottan vártam a kezelést. Már az is tetszett, hogy nincs körülötte semmilyen hercehurca: időpont-egyeztetés, szervezés, utazás, parkolás, feszengés, vetkőzés idegen emberek előtt. Egyszerűen akkor végeztem az otthoni kavitációs zsírbontó kezelést, amikor időm és kedvem volt, a saját lakásomban. Kedvem pedig nagyon hamar lett, mert már az első 45 perces kezelés is eredményes volt – feszesebb és szebb lett a megkezelt 3-4 tenyérnyi terület. Gyermeki örömmel töltött el: tényleg ilyen könnyen meg lehet szabadulni a zsírtól? Eddig miért nem szólt senki?

A kezdeti lelkesedés után végigcsináltam egy teljes kúrát (mivel nem volt vészes állapotú a narancsbőröm, elég volt 10 kezelés), a látvány pedig magáért beszélt. Nemcsak feszesebb lett a fenekem, kerekebb, formásabb a csípőm, hanem cakli-pakli másfél centit fogytam belőle. Még a párom is elismerően jegyezte meg a változást, pedig ő aztán az egészet fölöslegesnek tartotta, szerinte csak én hisztiztem az alakom miatt.

Lelkes élménybeszámolóm persze több kolléganő, barátnő érdeklődését is felkeltette, akik ha csak rövidebb kezelésre is, de kipróbálták a Forever Slimet. Ők hasonló sikersztorikat meséltek, külön kiemelve, hogy a hűvösebb napokon kifejezetten jól esik a melegség, amit a készülék a bőrön kifejt, (konkrétan azt mondták, hogy egy masszázzsal is felér!), és hogy már két kezelés után is simább a lett a bőrük.

Mitől olyan hatékony?

A házi karcsúsító gépezet titka abban rejlik, hogy nem a zsírsejtek méretét csökkenti, mint például a különböző mozgásprogramok és fogyókúrák, hanem kavitációs-ultrahangos módszerének köszönhetően végleg eltávolítja a zsírsejteket a kezelt területen, tehát nem fogsz oda visszahízni – tulajdonképpen az egyetlen nem műtéti alakformáló eljárás, ami végleges hatást garantál. Ráadásul helyi zsírbontást végez, vagyis csak onnan fogysz, ahonnan akarsz, így nem kell olyan kellemetlen mellékzöngével számolnod, mint a melltartók kisebbre cserélése.

A kavitációs zsírbontó kezeléseket érdemes kúraszerűen végezni, így az eredmény akár több ruhaméretnyi is lehet, illetve így érhető el a narancsbőr teljes eltávolítása is. Az otthoni kavitációs zsírbontó kúra alatt egyébként nem kell koplalni, és nem is okoz fájdalmat – szinte hihetetlen, hogy létezik ilyen egyszerű megoldás az álomalak eléréséhez.

Ajándéknak is tökéletes

Ha a közelgő karácsonyi ajándékozás még fejtörést okoz, oldd meg a problémát és vásárolj egy ilyen szépséghozó készüléket anyukádnak, testvérednek, barátnődnek. Gondolj bele, ha kölcsönkéred, te is tudod majd használni! ;-)

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?