A rózsavíz 5 jótékony hatása – kívülről és belülről is ápol!

Kovács Andrea
Írta: ,
A rózsavíz 5 jótékony hatása – kívülről és belülről is ápol!

Kép forrása: hellofresh.com

A rózsavíz jótékony hatásairól talán már te is hallottál – szuperül ápolja, hidratálja a bőrt, és magas antioxidáns tartalmának köszönhetően a bőrmegújító arckrémekkel is felveszi a versenyt. De ital formájában is érdemes fogyasztani! Ha te is kipróbálnád, de nem tudod, hogyan használd, görgess tovább, mert most mindent elárulunk erről a csodaszerről!

Illatos permet Kép forrása: lovelyindeed.com

Ha szeretnél egész nap virágillatban fürödni, akkor a rózsavizet akár illatos testpermetként vagy parfümként is használhatod.

Nincs más dolgod, mint egy szórófejes üvegben néhány cseppet összekeverni vízzel, és amikor úgy érzed, hogy kell egy kis frissítés vagy plusz hidratálás, akkor fújd be magad vele.

Tisztít, tonizál és hidratál Kép forrása: bloglovin.com

A rózsavíz bővelkedik C- és A-vitaminban, valamint antioxidánsban, melynek köszönhetően szuperül táplál, hidratál, megerősíti, megújítja a bőr szerkezetét, és serkenti a vérkeringést.

Tipp: Használd esténként vattára csepegtetve, hiszen a tonizálás mellett a sminkedet is eltávolíthatod vele, a szemed környékén pedig a sötét foltokat és a puffadást is csökkenti és halványítja – a bőröd frissebbnek, fiatalabbnak és üdébbnek tűnik majd!

Fókuszban

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra

Tündököljön otthonod is a legjobb formájában!