5+1 ok, amiért riasztóan ápolatlannak tűnsz

Szabó Erzsébet
Írta: ,
5+1 ok, amiért riasztóan ápolatlannak tűnsz

Sokaknak természetes igényük, hogy ápoltak legyenek, ami egyben azt is jelenti, hogy igényesek a megjelenésükre. Sokak azonban olyan alapvető dolgokra sem figyelnek oda kellőképpen, amik még a közvetlen környezet számára is zavaróak lehetnek, nemhogy egy párkapcsolatban.

Ápolatlan bőr

Egy-egy pattanás, vagy pár mitesszer szinte elkerülhetetlenül megjelenik mindenkin, egyesek azonban túl kevés figyelmet fordítanak ezekre a bőrhibákra. Pedig megérdemelnének annyi gondoskodást, hogy legalább egyenesen fekete mitesszerekkel, és már bőségesen kinyomható pattanásokkal senki se menjen ki az utcára. Sajnos az ilyen típusú elhanyagoltság egyértelműen meghatározza a rólad kialakított képet, már csak azért is, mert rendelkezésedre áll egy csomó kozmetikai eszköz, amikkel nem csak kezelheted, hanem el is fedheted a problémát (pl. korrektor).

Gondozatlan frizura

Az egészséges haj a nő egyik legszebb éke lehet, de sajnos nem mindenkitől kap kellő gondoskodást. Akár a túl zsíros frizura, úgy a korpás, töredezett haj is unszimpatikussá tehet, nem is beszélve az ápolatlanságot egyértelműen tükröző lenövésről.

Ezeket a problémákat odafigyeléssel és megfelelő termékek használatával könnyen kiküszöbölheted, vagy legalábbis annyira visszaszoríthatod, hogy már senki szemét se bántsák. Amikor már nem zavar, hogy a kedvesed beletúr a frizurádba, vagy valaki megnézi a hajkoronádat, akkor már jó úton haladsz a célod felé.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba