Mutatjuk hogyan pózolj, hogy előnyösek legyenek a fotóid

Fischer Anna
Írta: ,
Mutatjuk hogyan pózolj, hogy előnyösek legyenek a fotóid
Itt a tavasz, kezdődnek a kirándulások és persze a jó idő megérkezésével egyre több látszódik belőlünk a fényképeken is. Éppen emiatt érdemes tisztában lenni néhány olyan trükkel, amelynek segítségével szebb és előnyösebb képek készülhetnek rólunk.
Haj

A haj nagyon fontos elem az ápolt, nőies hatás szempontjából, ezért érdemes odafigyelni arra, hogy a fényképen is jól mutasson.

Hosszabb, kiengedett haj esetén hajoljunk előre, fésüljük át az ujjainkkal, majd fordítsuk vissza, miközben felállunk. Így biztosan dús és egyenletes hatást kelt majd. Beállított frizuránál persze a tükör javasolt.

Kéztartás

A kezek szintén remek eszközeink lehetnek az optikai hatás javításában. Ugyanaz érvényes a kezekre, mint a csíkok viselésére, vagyis a függőleges vonalak vékonyítanak.

Éppen ezért a két kezet ne tartsuk ugyanúgy, például az egyik kezünket lógassuk a testünk mellett, a másikat pedig tegyük csípőre, de lehetőleg ne dugjuk magunk mögé! Óvakodjunk attól, hogy mindkét kezet a testünk mellett lógassuk, mert élettelen, esetlen hatást kelthet.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!