Pont olyan, mint az igazi! Tetkó, ami két hét után eltűnik

Pont olyan, mint az igazi! Tetkó, ami két hét után eltűnik

Címlap / Stílus / Test / Pont olyan, mint az igazi! Tetkó, ami két hét után eltűnik

Szinte mindenkinek van egy „ha lenne tetkóm” elképzelés a fejében, de ha ez nagyjából évente, vagy még gyakrabban változik, az arra utal, hogy talán még nem állsz készen a valódi tetoválásra. Mindenesetre ha már meg is álmodtad a tökéletes motívumot, jó lenne egy tesztkör, nem igaz?

Próbáld ki, mielőtt a bőröd alá ütteted!

Az ember még egy új frizura előtt is tiszta gyomorgörcsöt kap, pedig lássuk be, a haj azért idővel csak lenő, ellenben a tetoválás egy életre a bőrödön marad.

Persze, ma már léteznek különféle tetoválást eltávolító módszerek, de ezek vagy nem tökéletesek, vagy nagyon fájdalmasak, esetleg nagyon drágák, neadjisten a három kombinációi.

Mivel a tetoválást nem lehet csak úgy felpróbálni aztán meggondolni magunkat, és mégis kibújni belőle – mint abból a pipacsmintás nadrágból a próbafülkében, amiről azt gondoltuk, hogy őrülten vagány, de felvéve egy hippi füvesasszony és egy öko farmtulajdonos szerelemgyerekére hasonlítottunk leginkább – , az Inkbox úgy érezte, talált egy piaci rést.

Ha bejön a startup, tetováltatok

Néhány szemfüles fiatal kifejlesztett egy speciális, organikus formulát, amivel a bőrt meg lehet festeni, de a festék 12-15 napon belül felszívódik. Na jó, az ötlet nem egészen tőlük származott, hiszen Panama őslakosai már régóta használják különféle rítusokra ezt a módszert.

A titkos formulával a birtokukban mindenesetre startupot indítottak, és pénzt kezdtek gyűjteni a Kickstarteren. Ez az a weboldal, ahová bárki felteheti az ötletét, a közösség pedig összeadhatja rá a szükséges összeget. Ha a kitűzött összeget elérik, a vállalkozás megvalósul, ha nem, mindenki visszakapja a pénzét. Nem egy menő üzlet vagy fejlesztés indult már innen, és az Inkbox is szépen halad a célul megjelölt 100.000 dollár felé. Ha elérik, akkor te is megrendelheted a saját magad által elképzelt mintát, legyen az egy felirat, egy csillag vagy két delfin.

Na jó, de nem erre van a henna?

Persze, az is egy megoldás, hogy kipróbáld, szeretnél-e tetováltatni, de az Inkbox azt ígéri, hogy ez az élmény teljesen más lesz. A henna színe ugyanis nem hasonlít a valódi tetováláséhoz, és más, tetoválást utánzó festékeknek is fémes, enyhén csillogó hatása marad a száradás után. Az Inkbox festéke ezzel szemben a száradás után pontosan olyan hatást kelt majd, mint egy valódi tetoválás, így tényleg láthatod, hogy nézne ki, ha varratnál magadra – ígérik a cég alapítói.

Az szerintünk mindenképpen jó hír, hogy láthatod, milyen lenne az eredmény, mielőtt egy ilyen nagy döntésre szánod el magad, bár a tetováltak csapatában vannak olyanok is, akik úgy gondolják, ha ilyen sokat bizonytalankodsz, jobb, ha nem csináltatsz tetkót – elvégre a merészség és a véglegesség adja meg a tetoválással járó életérzés sava-borsát. Te csináltatnál magadnak próbatetoválást? És ha igen, milyen mintát rajzoltatnál magadra, és hova? Írd meg nekünk kommentben!

Forrás: popsugar.com

VIDEO Így készíts pár perc alatt merész, füstös szemsminket

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!