Plasztikázott vagy természetes? Utánajártunk, melyik mell jön be a férfiaknak

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
Plasztikázott vagy természetes? Utánajártunk, melyik mell jön be a férfiaknak

A kérdés, ami titkon azért minden nőt érdekel, hiszen sokszor nem magad miatt veszed fel a 15cm-es tűsarkút, hanem azért, hogy felkeltsd valaki figyelmét. Hasonló a helyzet a szépészeti beavatkozásokkal is, sok nő nem magáért teszi, hanem csak párjának akar kedvezni. Ha a világ összes férfiját nem is, párat megkérdeztünk, hogy mire buknak jobban… a plasztikázott, vagy természetes szépségre.

Furcsa érzés, mikor ilyet kérdeznek tőlem, mert mindenki azt várná, hogy a plasztika mellett álljak, de ez azért nem ilyen konkrét számomra. A feleségemmel már több, mint 25 éve vagyunk házasok és soha, semmit nem változtatnék rajta. Nem tölteném fel az ajkát, nem növelném a melle térfogatát és a hasáról sem tüntetnék el egyetlen párnát sem. Érdekes, mert ő sem hozakodott elő soha effajta kéréssel.

Ha pedig a lányunk állna elő egy kívánságlistával, akkor biztos, hogy lebeszélném róla. Én azt vallom, hogy, ha egy nőt magabiztossá tesz egy-két kisebb változtatás a testén, akkor vágjunk bele, de, ha már túlzást érzek a dologban, akkor, vagy lebeszélem róla, vagy egyszerűen nem vállalom az operációt. Mindenkinek meg kell tanulni szeretni azt az ember, akit a tükörben lát és abból kihozni a maximumot, persze normális kereteken belül.

Dani 26, vállalkozó Kép forrása: tumblr.com, ascouillard

Nálam a természetesség a nyerő.

Sokkal jobban szeretek megmarkolni egy természetes mellet, még akkor is, ha nem túl nagy.

Kiráz a hideg a mű dolgoktól és mivel már volt dolgom műmellekkel, ezért tudom mekkora a különbség.

Tény és való, hogy nagyon jól mutat egy szépen dekoltált ruha alatt, ráadásul még a melltartó is elhagyható, de akkor is ott van az az érzés, hogy nem olyan, mint az igazi.

Bocsi, nekem mindenből az eredeti kell!

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!