Plasztikázott vagy természetes? Utánajártunk, melyik mell jön be a férfiaknak

Kovács Andrea
Írta: ,
Plasztikázott vagy természetes? Utánajártunk, melyik mell jön be a férfiaknak

A kérdés, ami titkon azért minden nőt érdekel, hiszen sokszor nem magad miatt veszed fel a 15cm-es tűsarkút, hanem azért, hogy felkeltsd valaki figyelmét. Hasonló a helyzet a szépészeti beavatkozásokkal is, sok nő nem magáért teszi, hanem csak párjának akar kedvezni. Ha a világ összes férfiját nem is, párat megkérdeztünk, hogy mire buknak jobban… a plasztikázott, vagy természetes szépségre.

Laci 46, fotós Kép forrása: malemodelscene.net

Mivel fotós vagyok, ezért sok nővel találkozom munkám során nap, mint nap és segítek nekik abban, hogy mindenféle plasztikai műtét nélkül megtalálják magukban a szépet. Mindenkin lehetne változtatni, de az én szememben pont attól lesz valaki szép, ha nem tökéletes, ha van benne valami furcsaság.

Ha körbenézünk a mai Hollywood-ban, akkor azt láthatjuk, hogy szinte az összes színésznőnek ugyan olyan orra, álla, melle és feneke van, ami nem a véletlen műve. Nagy kedvencem volt például Britney, aki kislányos bájával és különleges arcával minden férfit levett a lábáról, de manapság úgy néz ki Michael Jackson orrával, mint az összes többi „plasztik maca”. Azt hiszem ebből kiderül, hogy melyik oldalon állok. :)

Bence 35, riporter Kép forrása: raddestlooks.org

Sajnos én a mellek megszállottja vagyok, ezért azt vallom, hogy minél nagyobb, annál jobb.

És valljuk be, a műmelleken nem fog az idő, ezért teljes mértékben megértem a lányokat, ha úgy döntenek, kés alá fekszenek.

De azért azt megjegyezném, hogy nekem sem tetszenek a plasztik cicák. Azok a nők, akik még a fenekükbe is szilikont tetetnek, na az már túl sok nekem.

Szerintem ebben is meg lehet találni az egyensúlyt, szóval azt mondom, ha valakinek egy plasztikai beavatkozás önbizalmat ad, az csinálja, de ne ez legyen az első számú hobbija.

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?