Plasztikázott vagy természetes mellek? Utánajártunk, melyik jön be jobban a férfiaknak

Berényi Nóri
Írta: ,
Plasztikázott vagy természetes mellek? Utánajártunk, melyik jön be jobban a férfiaknak

A kérdés, ami titkon azért minden nőt érdekel, hiszen sokszor nem magad miatt veszed fel a 15cm-es tűsarkút, hanem azért, hogy felkeltsd valaki figyelmét. Hasonló a helyzet a szépészeti beavatkozásokkal is, sok nő nem magáért teszi, hanem csak párjának akar kedvezni. Ha a világ összes férfiját nem is, párat megkérdeztünk, hogy mire buknak jobban… a plasztikázott, vagy természetes szépségre.

Ádám 29, grafikus Kép forrása: google.com.bh

A barátnőm öt évvel ezelőtt csináltatta meg a melleit, mivel nagyon elégedetlen volt önmagával.

Akkor még nem ismertük egymást, de azt mondta, hogy neki ez kellett ahhoz, hogy igazi nőnek érezze magát.

Nem vagyok a plasztika híve, de jó érzés látni, hogy mennyi önbizalmat adott ez neki, ettől pedig csak még szebbnek látom.

Fogtam már természetes mellet, ezért tudom, hogy annak nincs párja, de az én szememben akkor is a barátnőm mellei a legszebbek.

Laci 46, fotós Kép forrása: malemodelscene.net

Mivel fotós vagyok, ezért sok nővel találkozom munkám során nap, mint nap és segítek nekik abban, hogy mindenféle plasztikai műtét nélkül megtalálják magukban a szépet. Mindenkin lehetne változtatni, de az én szememben pont attól lesz valaki szép, ha nem tökéletes, ha van benne valami furcsaság.

Ha körbenézünk a mai Hollywood-ban, akkor azt láthatjuk, hogy szinte az összes színésznőnek ugyan olyan orra, álla, melle és feneke van, ami nem a véletlen műve. Nagy kedvencem volt például Britney, aki kislányos bájával és különleges arcával minden férfit levett a lábáról, de manapság úgy néz ki Michael Jackson orrával, mint az összes többi „plasztik maca”. Azt hiszem ebből kiderül, hogy melyik oldalon állok. :)

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!