Nyereményjáték: Töltsd ki a rövid tesztet és vidd el a Philips Lumea IPL szőrtelenítőt! + Elmesélem, nálam milyen hatása volt

Írta: ,

Végre, végre, végre: egy szőrtelenítő eljárás, amit otthon végezhetsz, fájdalom nélkül és akár 8 hétig tart! Kipróbáltam és le lettem nyűgözve az eredménytől. Most te is elvihetsz a Bien és Philips nyereményjátékával egy Lumea IPL készüléket, csak válaszolj pár kérdésre, add meg az adataidat és részt veszel a sorsoláson!

 

Alig vártam, hogy kézbe vehessem a Philips Lumea készüléket és megkezdjem az első villanófényes kezelést! Végtelenül egyszerű a használata és 4 alkalmazás után szinte teljesen megszabadít a szőrszálaktól úgy, hogy azok elhullanak és egy jó ideig vissza sem nőnek. 

Többféle szőr- és bőrtípus esetén is kiválóan működik. A természetes sötétszőke, barna és fekete szőrszálakon és a nagyon fehértől a sötét barnáig terjedő bőrszín esetében is alkalmazható. Amire nem használható, az a fehér/ősz, világos szőke és vörös szőrzet, illetve a nagyon sötét bőrszín. Ennek az az oka, hogy nagy kontrasztnak kell lennie a haj és a bőr színpigmentje között.

Hogyan működik?

Intenzív fényimpulzusai a szőrszálak eltávolítására szolgálnak, hatásukat szőrhagymákon úgy fejtik ki, hogy a kevésbé pigmentált bőrszöveteket nem érintik. A hőmérséklet növelésével a szőrhagymák a finom fényimpulzusok hatására pihenő fázisba kerülnek, így a szőr természetesen kihullik, illetve jelentősen lelassul a további növekedés.

Használata

1. Kéthetente végeztem kezelést, úgy, hogy előtte borotvával (gyantával is lehet, de én nem bírom a fájdalmat) megszabadultam a szőrszálaktól. Az acszőrzetnek, hónaljnak, bikinivonalnak és egyéb testrészeknek külön fejek vannak biztosítva, hiszen más-más ív és szőrvastagság jellemző a különböző testtájékokra.

2. A kezelőfelületet 90 fokos szögben nyomtam rá a bőrfelületre. Addig kell várni, amíg elkezd világítani a „villanófény kész” jelzőfény, majd meg kell nyomni a villanást aktiváló gombot. Kiválasztottam a bőrszínemhez legjobban illő beállítást az automatikus beállítássegéd használatával.

Működésével kapcsolatos részletes információkat itt olvashatsz el

3. Amíg a készülék villog, lassan végig lehet húzni a Lumea készüléket a kezelési területen. Ügyelni kell rá, hogy a villogó fény ne érje többször ugyanazt a területet.

Eredmény

Összesen 4 alkalomra volt szükségem ahhoz, hogy sima, lényegében szőrmentes bőrfelületet kapjak. Havonta egy-egy kiegészítő kezelés szükséges, hogy a simaságot fenntartsuk. Mióta állandóan szőrtelen vagyok, nem görcsölök többet öltözködés előtt a kivillanó, szőrtelenítésre váró bőrfelületeim miatt. Bármit felvehetek, bármikor - és ez az alsóneműkre is igaz!

Töltsd ki az alábbi tesztet és részt veszel egy Philips Lumea IPL szőrtelenítő sorsolásán!

Nyerj egy Philips Lumea Prestige IPL szőrtelenítő készüléket!

Válaszolj helyesen az alábbi három kérdésre, töltsd ki a jelentkezési kérdőívet és legyél te a szerencsés, aki a sorsoláson megnyeri a Philips Lumea Prestige IPL szőrtelenítő készüléket a Philips Magyarország Kft. jóvoltából! (x)


1/4

Minek a rövidítése az IPL? Segítség: itt.


2/4

Mennyi ideig marad sima a Philips Lumea IPL készülék segítségével szőrtelenített bőr? Segítség: itt.


3/4

Használható az IPL villanófényes technológia az arcszőrzet eltávolítására is? Segítség: itt.


A nyereményjátékban való részvételhez kérlek, add meg az alábbi adatokat: