Testrészek, ahol kifejezetten előnyösek a női tetkók

Horváth Petra
Írta: ,

Bár én kissé elfogultan állok ehhez a témához, hiszen a véleményem szerint minden Nő oda tetováltat, ahova csak szeretne, egyetértek azzal a tézissel, hogy vannak olyan testrészek, ahol tényleg kifejezetten előnyös egy nőnek tetováltatnia, míg egy férfinak viszont nem. Mielőtt félreértésbe bonyolódnánk, nem az intim területek lesznek górcső alá véve, hanem olyan finom, és nőies részek, amik a férfiak esetében sokkal karakteresebbek, izmosabbak vagy éppen rejtettek, éppen ezért nem mutat rajtuk ízlésesen egy-egy visszafogottabb, egyszerűbb tetoválás. Nézzük tehát, melyek azok a testrészek, ahova egy nő nyugodt szívvel tetováltathat!

Fül mögött Kép forrása: weheartit.com

Egy roppant érzéki felület, ahol az apróbb minták kifejezetten mesésen mutatnak.

Akár rövid a hajunk, akár hosszú, nyugodtan használhatjuk ezt a testrészt, hiszen hosszú haj esetében is látszik a minta, ha össze van fogva a haj.

Ezzel ráadásul az irodai kellemetlen helyzeteket is elkerülhetjük, hiszen, ha a főnökség nem díjjazza a tetoválásokat, akkor kiengedve hordjuk a hajunkat, ezzel takarva a mintát.

Csuklón Kép forrása: style.myfeed.info

Bár csuklón a férfiaknak is jól áll a legtöbb minta, a vékonyabb, kecsesebb női csuklón kifejezetten érvényesülni tudnak akár a nagyobb, akár a kisebb mintázatok is.

Közkedvelt megoldásnak minősül az is, hogy barátnővel vagy testvérrel azonos mintát készíttetünk erre a területre, egyfajta összetartozást jelképezve ezzel.

Ha szeretnénk rejtve tartani, érdemes kissé feljebb tetováltatni, ahol a hosszú ujjú ingek még takarják.