5 budapesti női tetoválóművész, akit ismerned kell!

Horváth Petra
Írta: ,
5 budapesti női tetoválóművész, akit ismerned kell!

Kép forrása: tattoo-lives.tumblr.com

Tisztán emlékszem az első tetoválásom elkészítésének napjára. Az örömtől és büszkeségtől mámorba borult az agyam, így háttérbe szorítva az ésszerű gondolatokat. Talán ezzel is magyarázható, hogy végül olyan alkotás díszitette sok éven át a bőrömet, aminek nem volt komoly jelentése számomra. Ami azonban ennél is jobban zavart, az az volt, hogy tíz évvel ezelőtt még nem ismertem olyan komoly művészeket, akiknek ma már bármikor magabiztosan ülnék a székébe, tudván, hogy a végeredmény nem csak minőségi lesz, de valóban egyedülálló és esztétikus. Ezt a hibámat szerencsére csak kevesen láthatták, hiszen a lapockámon helyezkedett el. Nyáron gyakran azért döntöttem a zártabb felsők mellett, hogy eltakarhassam, mígnem két évvel ezelőtt elérkezett a pillanat, hogy helyrehozzam, amit anno elvétettem.

Az utóbbi évek során természetesen tovább gazdagodott a tetoválásaim száma, azonban ezek többségét én magam terveztem, és mindegyik komoly tartalommal bír. Na, jó, talán egy van, amit viszonylag hirtelen felindulásból készíttettem, azonban kicsit átformálva az is szerves része lehet majd az életemnek.

Ami változott az első két élményem, és az utóbbiak között, az a tetoválóművészek megválasztása volt. Ma már nem ülnék olyan ember kezei alá, akinek a tehetségében és tudásában nem vagyok száz százalékig biztos. Azért, hogy megkönnyíthessem azok döntését, akik tetováltatás előtt állnak – hogy mégis kihez fordulhatnának –, összegyűjtöttem öt olyan hihetetlenül ügyes női tetoválóművészt, akik biztosan nem fognak neked csalódást okozni, ráadásul mindegyik más-más stílust képvisel!

Berczi Dóra Kép forrása: facebook.com

Dóra egy igazán egyedi stílust képvisel, mely talán megosztóbb lehet, mint a többi, én mégis inkább a művészetét tekintem káprázatosnak.

A tematikától eltekintve ugyanis gyönyörűen és igényesen dolgozik. Bár alkotásai többsége fekete-fehér, mégis annyira egyediek, hogy igazi színt visznek az életedbe!

Azok számára, akikhez közel áll Dóra stílusa, ő lesz a biztos befutó, tőle biztosan hibátlan végeredménnyel távozhatsz majd!

Kyra Kép forrása: facebook.com

Ő volt az, aki az eddigi tetoválásaim – az újabbak közül – többségét készítette, kettőt ő tervezett a számomra, a többit én terveztem meg, ő pedig csodálatosan kivitelezte számomra.

Kyrában nagyon szeretem, hogy őszinte, így mindig elmondja, ha valamilyen minta nem áll hozzá közel, és akár egy másik tehetséges tetoválót ajánl, akinek a stílusába jobban beleillik az adott terv.

Ritka az ilyen művész, és nagyon becsülendő, hiszen ez által nem árul zsákbamacskát. Hozzá legfőképpen a virágos, vonalas és geometrikus minták állnak közel, ezek elkészítésében nincsen párja!

Művei hűen tükrözik a stílusát, tehát, ha tetszenek, amiket feltöltött az oldalára, akkor ő lesz a te embered!

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv