Megtaláltuk az idei tél 5 legvarázslatosabb női parfümjét - Karácsonyi ajándéknak kiválóak!

Zabolai Margit
Írta: ,
Megtaláltuk az idei tél 5 legvarázslatosabb női parfümjét - Karácsonyi ajándéknak kiválóak!

Miközben a levegő illatát fenyő- és mandarinillat lengi be, te is tehetsz érte, hogy az ünnepi időszak emlékezetes maradjon. Ezeket a parfümöket viselve biztosan emléket hagysz magad után, de a fa alá téve őket meg is lephetsz velük valakit, aki értékeli az elegáns, különleges ajándékokat. (X)

Megtaláltuk az idei tél 5 legvarázslatosabb női parfümjét - Karácsonyi ajándéknak kiválóak!1. Naomi Campbell: Absolute Velvet

A szupermodell csillogó, luxus világát idézi meg új illatával, mely bársonyos virágok és édes gyümölcsök keveréke.

Tökéletesen illik a karácsonyi hangulathoz éppen úgy, mint egy elegáns szilveszteri partiba, de a mindennapokba is érzékiséget és melegséget kölcsönöz.

Aki ezt a parfümöt viselve belép egy szobába, az olyan, mintha a nyár ígéretét hozná magával a kinti hideg télből.

A parfümöket a dm üzleteiben és a dm webshopon szerezheted be.

Megtaláltuk az idei tél 5 legvarázslatosabb női parfümjét - Karácsonyi ajándéknak kiválóak!2. Halloween: Magic

A pillanat, amikor a varázslat átveszi felettünk a kontrolt. Az illat, mely elrepít az álmok világába, egy rendkívül nőies, romantikus és édes parfüm.

Pontosan ez az, amire szükséged van most a hidegben: átforrósít, akár egy egzotikus gyümölcsökkel gazdagított forró csokoládé, és megédesíti a napokat anélkül, hogy tömény vagy tolakodó lenne.

A gyümölcsös-keleties illatcsaládot az édes mandarin, málna és körte dominálja, a szívjegyek a jázmin, frézia, bazsarózsa, míg egy csipet vanília ünnepi aláfestést ad az illatnak.

Megtaláltuk az idei tél 5 legvarázslatosabb női parfümjét - Karácsonyi ajándéknak kiválóak!

Megtaláltuk az idei tél 5 legvarázslatosabb női parfümjét - Karácsonyi ajándéknak kiválóak!3. Beyoncé: Heat Rush

A Heat Rush a világszerte ismert és sikeres énekesnő Beyoncé virágos-gyümölcsös parfümje. Lédús vérnarancs nyit utat egy mesebeli tájhoz, ahol minden nő ünnepelt hercegnővé válhat.

Érett meggy, lágy golgotavirág, elegáns orchidea, egzotikus mangó és sugárzó hibiszkus kavalkádja ejti rabul érzékeinket, melynek eszményi lezárásaként érzéki pézsma, fényűző tikfa és ámbra vágyakozó illata varázsol el mindenkit.

Aki ezt az illatot viseli, amellett még a jégvirágok is megolvadnak az ablakokon.

A parfümöket a dm üzleteiben és a dm webshopon szerezheted be.

Megtaláltuk az idei tél 5 legvarázslatosabb női parfümjét - Karácsonyi ajándéknak kiválóak!4. Elizabeth Arden: White Tea

Ez az igazán letisztult és egyedi illat számtalan különleges illatjegy kompozíciója, úgy, mint a mandarin, zsálya, japán fehér páfrány, fehér tea, fehér írisz, tonkabab és pézsma. A rendkívül különleges, virágos illat egyszerre varázslatos és frissítő, tiszta, mégsem hideg. Neve is letisztultságára, finomságára utal. Egy olyan illat, ami határozottan jelen van, mégsem tolakodó, így segít megélni a pillanatot.

Tökéletes választás azoknak, akik a télen szeretnének egy kicsit lelassítani, átadni magukat az ünnepi hangulatnak, a készülődésnek és várakozásnak, gondolataik rendezésének és a belső megtisztulásnak, vagy csak a hygge életérzésnek.

5. Nina Ricci: Lair du temp

Megtaláltuk az idei tél 5 legvarázslatosabb női parfümjét - Karácsonyi ajándéknak kiválóak!A tél telis-tele van ünnepi alkalmakkal, amikor előkerülnek a különleges illatok. A Lair du temp egy igazi örökzöld klasszikus, amely bármilyen kivételes alkalomkor megállja a helyét, de az elegáns téli eseményeken kivételesen passzol egy estélyihez és néhány csillogó ékszerhez.

Az illatot alkotója eredetileg a második világháború befejezésének alkalmából kreálta, így a békét, békességet testesíti meg pazar eleganciával fűszerezve – karácsonyi bankettekre, vagy az új évet köszöntő alkalmakra ezért szimbolikusan is felülmúlhatatlan választás.

Legfőképp a bergamot és a rózsafa ad neki összetéveszthetetlen karaktert, amely a szegfűt, a rózsát és a szantálfát felemelő környezetben jeleníti meg.

A parfümöket a dm üzleteiben és a dm webshopon szerezheted be.

Fókuszban

Az 5 kedvenc húsvéti süteményem, amit legszívesebben mind elkészítenék idén

Egyszerű húsvéti ötletek, amikkel instant ünnepi hangulatot teremthetsz a családban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba