Nem tudod, melyik testrészedre tetováltass? Segítünk dönteni!

Kovács Andrea
Írta: ,
Nem tudod, melyik testrészedre tetováltass? Segítünk dönteni!

Kép forrása: Jesse Herzog

Egy tetoválásnál millió döntést kell meghoznod, kezdve azzal, hogy hova szeretnéd, és milyen mintára is vágysz pontosan, egészen addig, hogy színes legyen, vagy fekete fehér; ráadásul a kérdések listája még itt sem ér véget. Épp ezért nem is olyan egyszerű magabiztosan válaszolni ezekre, hiszen a végeredményt egy életen át viseled magadon. De aggodalomra semmi ok, ez az útmutató ugyanis megkönnyíti a helyzeted!

Színek és napfény Kép forrása: etsy.com, Tattoorary

Ha mindenképpen színes mintát szeretnél magadra tetováltatni, érdemes olyan testrészt választanod, amit kevésbé ér a napfény – ettől ugyanis idővel kifakulhatnak az árnyalatok.

De ha ettől függetlenül is a karodra, vagy a válladra szeretnél tetováltatni, inkább válassz fekete mintát; ezzel megelőzheted a gyakori javítgatásokat is.

Fájdalmas testrészek Kép forrása: tattooeasily.com

Ha nagyon alacsony a fájdalomküszöböd, bizonyos területeket érdemes mellőznöd tetoválás során.

Persze az, hogy melyik testrész a legérzékenyebb, mindenkinél változó, de a nyak, a bordák és a has általában az emberek nagy részének jobban szokott fájni.

Erről leginkább az tehet, hogy ezeken a helyeken sok ideg fut össze – de a térdek, könyök és a nyakad aljánál lévő rész is kellemetlen lehet.

Legolvasottabb cikkek

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!