Mutatunk pár pózt, hogy előnyösek legyenek a fotóid

Kovács Andrea
Írta: ,
Mutatunk pár pózt, hogy előnyösek legyenek a fotóid
Itt a tavasz, kezdődnek a kirándulások és persze a jó idő megérkezésével egyre több látszódik belőlünk a fényképeken is. Éppen emiatt érdemes tisztában lenni néhány olyan trükkel, amelynek segítségével szebb és előnyösebb képek készülhetnek rólunk.
Ne fújd fel magad!

Első hallásra egyszerűnek tűnik, mégis sok fényképet tesz tönkre a jó képre törekvés túl erős szándéka, illetve a nem elég ellenőrzött mozdulatok.

Gyakori ugyanis, hogy felfújjuk magunkat ahelyett, hogy kihúznánk magunkat, ez pedig a fotókon látványosan csúnya hatást kelt. Vagyis az eredmény természetellenes, ronda, és nem utolsó sorban kövérít is.

Mosoly

Hiába nézünk ki tökéletes alakúnak és hajúnak a képeken, ha egy kemény, a fotózási pozícióra ügyelő alak néz majd vissza ránk a képről. A mosoly sok mindent képes eladni és megszépíteni, ezért soha ne feledkezzünk meg róla.

Ne vigyük túlzásba, de próbájuk meg elővenni a legszebb mosolyunkat. Hogy másodpercekig a megfelelő legyen a mosolyunk, mondjuk hozzá: csíííz!

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!