Mintha eső simogatna – ilyen a Croma Select zuhanyfej

Fischer Anna
Írta: ,
Mintha eső simogatna – ilyen a Croma Select zuhanyfej

Amikor ébredés után, vagy épp egy fárasztó napot követően tusolni indul az ember, talán eszébe sem jut, mennyire meghatározza az élményt a zuhanyfej minősége. Az általunk kipróbált Hansgrohe Croma Select egészen másfajta, sokkal kellemesebb tapasztalatot nyújt, ráadásul még vizet is spórolhatunk vele.

Kíváncsiak voltunk, hogy a „Rain” vízsugár technológiás, mindössze percenkénti 9 literes maximális átfolyási sebességet ígérő, kiöblíthető szűrős termék valóban beváltja-e a hozzá fűzött reményeket. 

Az üzembe helyezés szerencsére játszi könnyedséggel megtörtént, hiszen a Croma Select zuhanyfejhez szakmai ismeretek nélkül is érthető szerelési útmutatót mellékeltek.

Noha a Rain technológia rejtélyesen hangzik – főleg, mivel nehéz elképzelni, hogy egy zuhany valóban esőszerű élményt nyújtson –, igazából a bőrt kellemesen simogató, mégis hatékonyan tisztító megoldásról van szó, tehát a vízsugár éppen jó.

Az első használat alkalmával nagyon figyeltünk, hogy jelentkezik-e bármilyen szintű szivárgás, de szerencsére sem akkor, sem később nem tapasztaltunk ilyet. A kézizuhanyból olyan halkan áramlik ki a víz, hogy akár a relaxációt is lehetővé teszi.

Miután a fürdőszoba az egyik leggyakoribb takarítást igénylő helyiség, fontos számunkra, hogy a zuhanyfej ne színeződjön el, illetve könnyen tisztítható legyen.

A hagyományos termékeknél ez sajnos sarkalatos pont, így a háziasszonyoknak bele kell nyugodniuk, hogy a zuhanyfej heti több áttörlést igényel.

A Croma Select-nél többhetes állandó használat mellett sem jelentkezett elszíneződés, és hamar kiderült, hogy roppant egyszerű tisztítani.

Az egyetlen „negatívum”, hogy amióta felszereltük, még gyakrabban támad kedvünk zuhanyozni

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján