4 minimalista tetoválás, amit a konzervatívabb nők is szívesen bevállalnak

Horváth Petra
Írta: ,
4 minimalista tetoválás, amit a konzervatívabb nők is szívesen bevállalnak

Manapság ismét nagy divatnak örvendenek a tetoválások, csakhogy teljesen más vonalon, mint annak idején a 90-es években, vagy még előbb. Hihetetlen, hogy ez a szféra is képes újra és újra megújulni, aminek köszönhetően a társadalom megannyiszor befogadóvá válik vele szemben. Az egyetlen kiemelkedő tendencia talán a viselőik táborában mutatkozik meg, hiszen a tetoválás mindig is a lázadók fegyverarzenálját ékesítette, míg manapság már a konzervatívabb rétegek is nyitnak az irányába. Most azokat a mintákat és stílusokat gyűjtöttük össze, amik kellően kifinomultak vagy visszafogottak ahhoz, hogy bárki viselhesse őket!

Tudomány Kép forrása: trendy-tattoos.com

Sose gondoltuk, hogy a matematika, fizika, kémia vagy biológia ennyire népszerű lesz egyszer. A csillagászatot persze megértjük, hiszen nincs is gyönyörűbb az éjszakai csillagos égnél.

Azonban manapság minden tudományi ágazat nagy közkedveltségnek örvend, ami nem feltétlenül hátrányos, hiszen ez által talán a fiatalabb generációk is nyitottabban állnak majd hozzájuk. A bőrre varrva pedig egyenesen elképesztők, és hihetetlenül nőiesek!

Akár egy kémiai elemről, akár fizikai egyenletről van szó, biztosan mesésen fog állni, és egyedülálló választás lesz a többi trenddel szemben!

Talán a csillagászati vonal az egyetlen, ami viszonylag már nagyon elterjedt, így nehéz teljesen egyedi mintát választani, de nem lehetetlen!

Geometria és vonalak Kép forrása: stylist.co.uk

Ez valamilyen szinten kapcsolódik a tudományos vonalhoz, azonban annyi variációja van, hogy már külön említést érdemel.

A legegyszerűbb mintáktól kezdve, egészen az attraktívabbakig, teljes a skála, így bárki megtalálhatja azt a verziót, ami hozzá a legközelebb áll.

Személyes véleményünk, hogy a geometrikus mintákból érdemes a kisebb változatokat előnyben részesíteni, hiszen azok jobban tudnak érvényesülni, mint a grandiózusabb megoldások. De mindenkinek szíve joga azt viselni a bőrén, ami hozzá közel áll!

A vonalas technikából is számtalan variáns létezik, az egészen finom vonásoktól kezdve, a durvább megoldásokig!

Arra mindenképpen érdemes ügyelni, hogy ezekhez egy profit válasszunk, hiszen az egyvonalas technikához elengedhetetlen a tapasztalat és az ügyes kéz!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!