Melyik fázisban van a narancsbőröd? Eláruljuk, hogyan kezelheted

Kovács Andrea
Írta: ,
Melyik fázisban van a narancsbőröd? Eláruljuk, hogyan kezelheted

A narancsbőr eltüntetésre manapság már egy komplett iparág épült, ebből kifolyólag a legtöbb nőt talán jobban zavarja a jelenléte, mint az ildomos lenne. Nem kell pánikba esni, ha megjelenik néhány gödröcske, de azért jó tudni a főbb fázisokról és a kezelési módokról.

Mit kezdhetsz vele?

Természetesen az első fázist a legkönnyebb orvosolni, hiszen ilyenkor még jó eséllyel nem halmoztunk fel sok zsírt, méreganyagot, és nagy valószínűséggel az életkorunk is kiváló a váltáshoz.

A narancsbőr az első fázisban remekül reagál a kevésbé drasztikus, ám jelentős életmód-változtatásra.

Rengeteget számít a megnövelt folyadékmennyiség, a méregtelenítő hatással bíró teák fogyasztása, és természetesen a megreformált étkezés. 


Segítünk! A legjobb otthoni tippek narancsbőr ellen


Háttérbe kell szorítani a finomított szénhidrátokat, helyettük ajánlatos növelni a rostbevitelt, hiszen hatására a bélrendszer (s ezáltal a szervezet) könnyebben kitisztul.

Olykor-olykor sokat segíthetnek az egynapos léböjtkúrák, de a bevitt koffein és alkohol csökkentése is támogatja a folyamatot.

Mit kezdhetsz vele?

A harmadik fázis kezelésétől sokan azért rettennek vissza, mert a hatékony beavatkozások már gyakran komoly fájdalommal járnak.

A masszázs ebben a fázisban kikerülhetetlen, s bár nem elhanyagolható az otthoni kezelés, szükséges a szakember bevonása.

A nyirokmasszázs és a köpölyözés kifejezetten hatékony, de találunk a kínálatban olyan kezeléseket is, amiket direkt a narancsbőr orvoslására fejlesztettek ki.

Az ilyen masszázsok alatt gyakran sor kerül a zsírégető, keringésfokozó olajok használatára, illetve javasolt az infra szaunázás is, ami még tovább növeli az egyébként is hatásos beavatkozást.

Ezeken felül – ha van rá keret – rengeteget segítenek a mai professzionális kezelések. Bár a borsos ár általában alapfeltétel, a méreganyagok felszakítása és a bőr egységesítése sokak számára minden pénzt megér. 

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!