Lemosható tetoválás házilag, ami úgy néz ki, mint az igazi

Zabolai Margit
Írta: ,

Régóta gondolkodsz azon, hogy csináltatsz egy tetoválást, de előtte kipróbálnád, élőben hogy mutat? Vagy csak egy buli kedvéért, egy bizonyos szereléshez szeretnél mintákat magadra, de nem akarod egész életedben viselni őket? Akkor figyelj, van egy jópofa ötletünk!

Olyan, mint a rágóban volt Kép forrása: lanaredstudio.com

A lemosható tetoválás nagyjából olyan, mint amilyen régen a rágó mellé csomagolt papíron volt, azzal a különbséggel, hogy itt te magad határozhatod meg a mintát.

Készíthetsz saját kezűleg bármit, de akár netről is nyomtathatsz ki egy tetszőleges képet, amit aztán a kiválasztott testrészre helyezel.

Attól függően, hogy milyen tintát használsz, készíthetsz fekete vagy színes tetoválást is, de arra azért számíts, hogy a tetoválóművészek által alkotott színkavalkádhoz vagy színátmenethez hasonló hatást azért nem lehet így elérni.

Így készítsd el a tetoválást! Kép forrása: art.ekstrax.com

Fogj egy darabka papírt, és ha rajzold rá ceruzával az ábrát, amit viselni szeretnél. Ha kész a remekmű, akkor fogj egy zselétollat, és kezdd el átszínezni a vonalakat.

Próbálj annyi tintát vinni a papírra, amennyit csak elbír, de nem kell egy egész tócsát odapöttyintened, mert ezzel csak azt éred el, hogy applikálás közben a tetoválásod elkenődik, elcsúszik.

Ha az ábra kész, készíts egy tálkába meleg vizet, és tarts a kezed ügyében egy kis rongyot. Tedd a papírt a kiválasztott testrészre úgy, hogy a tintás oldal nézzen a bőröd felé. Márts a rongyot vagy szivacsot a vízbe, és finoman nyomkodd át vele a papírt, hogy megnedvesedjen, de ne folyjon róla a víz. Várj körülbelül 30 másodpercet, majd óvatosan húzd le a papírt – a minta át is került a bőrödre, és elkészült a tetoválásod!