Lehet gyönyörű barna színed napozás és szolárium nélkül is

Kovács Andrea
Írta: ,
Lehet gyönyörű barna színed napozás és szolárium nélkül is

Sem a napozást, sem a szoláriumot nem tanácsos túlzásba vinni, de ha mégsem szeretnéd teljesen fehéren kezdeni a nyarat, van néhány ötletünk, amivel gyorsabban érheted el a bronzos barnaságot. Figyelem! A barnító krémek nem tesznek ellenállóbbá a napfénnyel szemben, ezért ha barnább is leszel, ugyanolyan védelemre van szükséged, mintha teljesen fehér bőrrel mennél a napra!

Béta-karotin tabletta Kép forrása: ellemerswim.com

Ha biztosra akarsz menni a napi karotinbevitelt illetően, akkor a legegyszerűbb megoldás persze a béta-karotin tabletta, amivel hosszabb távon is biztosíthatod, hogy a szervezeted vitamin- és ásványi anyag háztartása a lehető legkedvezőbb körülményeket biztosítsa a bronzos barnaság kialakulásához.

A tablettát gyógyszertárakban szerezheted be, és amellett, hogy segít, hogy kevesebb napfénytől is erősebb és tartósabb színed legyen, erősíti a körmöket és a hajat, valamint a látásod épségének megőrzésében is jelentős szerepet játszhat, a benne lévő karotinnak köszönhetően.

A mellékelt tájékoztatóban található utasításokat mindenképpen tartsd be!

Barnító testápolók

Rengeteg olyan testápoló található a boltokban, amelyek enyhe bőrszínezőt is tartalmaznak, így a napi bőrápolással együtt a bőrszíned kialakulásáról is gondoskodhatsz.

Arra mindig ügyelj, hogy a tenyeredet alaposan mosd le ezeknek a krémeknek a használata után, juttass mindenhová a krémből – például ne csak a lábszáradat, a lábfejedet is kend be!

– mert a száradás után kellemetlen meglepetések érhetnek.

A barnító testápolóból érdemes világosabb színeket választani, és ezekkel fokozatosan kialakítani a barnaságot, mert így akkor sem hibázhatsz nagyot, ha elsőre nem sikerül egyenletesen eloszlatni a krémet.

A barnító testápolók használatához kell egy kis gyakorlat, de végül hatékony és természetes megoldást jelenthetnek.

 

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba