A leghatékonyabb módszerek narancsbőr ellen – Látványos lesz a javulás!

Nagy Niki
Írta: ,

A narancsbőr nagyrészt a genetika hibája, bármennyire szörnyen hangzik is – viszont ez még nem azt jelenti, hogy nem tudsz ellene tenni, ha a genetikai lottón nem te nyerted a főnyereményt. Van rengeteg szuper tipp, amelyek közül könnyen megtalálhatod, neked melyik működik a legjobban. Az alábbiakkal mindenképpen érdemes tenned egy próbát!

Hiába sportolok hetente négyszer-ötször, a narancsbőrtől én sem tudok szabadulni, ráadásul ahogy öregszem, úgy lesz tele vele az egész lábam is, nem csak a fenekem. Viszont a nyár közeledtével én is képes vagyok redukálni a mennyiségüket, ha nem is teljesen eltüntetni őket. Ezek a tippek nem igényelnek folyamatos odafigyelést, csak néhány apró változtatást, amit bárki könnyen beépíthet a mindennapjaiba.

Az alapok: rengeteg vízfogyasztás

Ha a szervezeted szomjas, a legkevésbé fontos területekről fogja elvonni a vizet, és ide tartozik bizony a bőröd is. Ezért az alapoknál kell kezdeni, tehát a napi 2-2,5 liter víz fogyasztásánál, ha szeretnéd, hogy simább legyen a combod és a feneked.

A megfelelő hidratáció egyébként is nagyon fontos, nemcsak a bőröd, hanem gyakorlatilag minden szerved miatt.

Vedd elő a kefét!

Zuhanyzás alatt vagy előtt érdemes egy kicsit átkefélned luffa szivaccsal, vagy valami keményebbel a bőrödet, persze óvatosan, hogy fel ne sértsd. Ez serkenti a vérkeringést, ami megint nagyon jó a narancsbőr ellen. Még erősebb lehet a hatás akkor, ha egy kifejezetten narancsbőr elleni krémet is használsz utána, de fontos megjegyezni, hogy ez magában nem hat, csak akkor, ha egyébként iszol eleget, mozogsz, és kerülöd az egészségtelen ételeket. Ha viszont így van, akkor egy ilyen krém meggyorsíthatja a narancsbőr halványulását.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!