5+1 látványos tetoválás, csodás festmény a bőrödön

Szabó Erzsébet
Írta: ,
5+1 látványos tetoválás, csodás festmény a bőrödön

Kép forrása: scene360.com

A tetoválások minden eddiginél nagyobb népszerűségnek örvendenek, és talán azt is mondhatjuk, hogy lassan elfogadottá válnak. Bár egyes munkahelyeken még most is kizáró tényező a látható helyen feltűnő motívum, azért már senki sem akad fenn néhány különleges minta láttán. De tudod, hogy a klasszikusokon túl milyen tetoválási stílusok vannak még?

A new school az old school megújított változata. Nagyon hasonló stílusjegyeket hordoz magában, de általában sokkal határozottabb körvonalakkal, még feltűnőbb színekkel dolgozik.

Talán a legjelentősebb újdonsága, hogy sok mesefigurát, modern, de rajzos elemet oltottak a stílusba, így a végeredmény valóban bámulatos lett.

A legtöbb tetoválás valamilyen szinten belefér a new school-ba (kivéve persze, ha ordít róla egy másik stílusjegy), a hagyományos minták, formák és motívumok megfelelnek ezeknek a követelményeknek.

A new school népszerűsége nem csak sokrétűségének köszönhető, hanem annak is, hogy rendkívül könnyű ötvözni más stílusokkal, a lényeg a merészség, a sok-sok szín, fantázia és a még határozottabb körvonalak.

Realisztikus technika Kép forrása: etsy.com

A realisztikus tetoválásokra leginkább az élethű kifejezés illik, ezek a munkák valóban olyanok, mintha csodás festmények kerültek volna a bőrre.

Jellemző módon a portrékat sorolhatjuk ide, de minden tetoválást is realisztikusnak nevezhetünk, ha az fotószerű, és pont úgy néz ki, mint ahogy a valóságban várnánk.

Ez a tetoválási stílus nagyon személyes és egyedi, általában azok választják, akik imádják a szépet, a valósághűt, és akik pl. egy szeretett ismerősük arcképét szeretnék megörökíteni.

Ennek ellenére nem csupán a megfogható valóság jellemzi ezt a stílust, bármilyen vízió, meseszerű téma képezheti a tetoválás alapját, a lényeg igazából a teljesen valósághű, pontos végeredmény.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!