5 kérdés, amire minden tetovált lány szívesen válaszol

Szabó Erzsébet
Írta: ,
5 kérdés, amire minden tetovált lány szívesen válaszol

Egy korábbi cikkünkben kifejtettük, milyen kérdéseket nem bírnak azok nők, akik testét valamilyen tetoválás díszíti. De vajon melyek azok a megállapítások, amiket viszont szívesen vesznek? 

Mi a pontos jelentése? Kép forrása: bloglovin.com

A nonfiguratív tetoválások már nem igazán hódítanak, dacára annak, hogy egy-két évtizede szinte csak ezekre koncentráltak az emberek.

Manapság viszont pont azért, mert nincs jelentésük és meglehetősen sablonosak, háttérbe szorultak. Egyre többen takartatják le, vagy egészíttetik ki a korábbi munkákat, hogy azok végre valódi jelentést hordozzanak.

Ebből adódóan előfordulhat, hogy egy nagyon egyszerű tetoválásnak is különleges tartalma van, amiről sok esetben szívesen mesél a viselője.

Nem mindig, mert időnként személyes és szomorú a történet, de máskor tanulságos és fontos, amit a többség szívesen továbbad.

Szóval igen, egy szép virág, egy dátum, de még egy madárka mögött is jóval komolyabb mondanivaló állhat, mint ahogy azt első ránézésre gondolnád. 

Tervezel még további tetoválásokat? Kép forrása: buzzfeed.com

Tényleg igaz, hogy az elsőt sok esetben számos további tetoválás követi, bár megesik, hogy valaki meghúzza azt a bizonyos határt.

Sokszor évek kellenek, hogy a fájdalom emléke elmúljon (főleg, ha az illető hosszú órákat izzadt a tetováló székben), de aztán jön egy újabb mérföldkő az életében, amit ismét szeretne megörökíttetni magán.

Persze máskor előfordul, hogy már szinte a tetoválás elkészülése előtt tervben van a bővítés, kiegészítés, vagy éppen körvonalazódik a következő munka.

Lehet, hogy a válasz rövid lesz, hiszen egyáltalán nem biztos, hogy már kialakult tervei vannak a beszélgetőpartnerednek, de az is lehet, hogy hosszú monológ indul a miértekről és a hogyanokról.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!