A 7 kedvenc természetes összetevőjű dezodorom

Szabó Erzsébet
Írta: ,
A 7 kedvenc természetes összetevőjű dezodorom

Kép forrása: macniak/depositphotos.com

Manapság igazán nincsen könnyű dolgunk, ha szépségápolásról van szó: a termékek, kezelések sora gyakorlatilag végtelen, és ömlenek ránk a hol hiteles, hol kevésbé szavahihető reklámok. Azt a legtöbben már tudják, hogy a tartósnak beállított, akár 48 órás védelemmel kecsegtető dezodorok nem igazán állják meg a helyüket, legalábbis, ami az egészséget illeti. Legnagyobb gond a mesterséges összetevőikkel, köztük a parabénekkel, alumíniumsókkal, propylénekkel van. Szerencsére léteznek ezektől mentes dezodorok is!

Manna – Harmatos hajnal golyós dezodor Kép forrása: manna.hu

A Manna már indulásakor is arra törekedett, hogy bőrbarát, káros anyagoktól és állatkísérletektől mentes termékeket kínáljon – ezt bővítették ki az elmúlt években azzal, hogy teljesen vegánná váltak.

Nem használnak továbbá pálmaolajat sem, úgyhogy bátran és nyugodt szívvel használhatod a kozmetikumaikat.

Az ígéretek szerint ez a dezodor nem szünteti meg az izzadást, hagyja levegőhöz jutni a bőrt, hiszen nem tömíti el méreganyagokkal a pórusokat, ugyanakkor semlegesíti a kellemetlen szagokat. Többféle illatban kapható, így egész biztos, hogy te is megtalálod majd a kedvencedet.

 

Coconutoil Cosmetics – Levendula-argán golyós dezodor Kép forrása: coconutoilcosmetics.hu

A Coconutoil Cosmetics is a károsanyag-semlegességet célozta meg, és bár maga a cég nem vegán, sok termékük nem tartalmaz állati eredetű összetevőket.

Ez az argánolajra építő, levendulás illatú dezodor szabályozza a kellemetlen szagokat és az izzadást, de nem gátolja a tested méregtelenítését.

Természetesen semmilyen rákkeltő anyagot nem tartalmaz, ellenben regeneráló és a fertőtlenítésért felelős olajokat igen.

 

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!