Így hordjuk idén a piercinget - A legmenőbb trendek, amiket bevállalnánk

Zabolai Margit
Írta: ,
Így hordjuk idén a piercinget - A legmenőbb trendek, amiket bevállalnánk

Kép forrása: chaoss/depositphotos

A piercing ma már egyáltalán nem számít olyan tabunak, mint néhány éve, egyre több az olyan munkahely, ahol bőven beleférnek a testékszerek, de a viseletük azért még mindig vagány és bevállalós egyéniséget sejtet. Mutatjuk, idén milyen testékszerektől őrülünk majd meg!

A több fülbevaló viselése még a formálisabb munkahelyeken is beleférhet a dress code-ba, így ha szeretnél egy kis vagányságot csempészni a megjelenésedbe, ez a megoldás a kedvedre való lehet.

A több, egymás fölött hordott fülbevaló esetében most a minimalizmus a trend, azonos anyagból készült, finoman megmunkált, de egyszerű kialakítású ékszerekkel érheted el a legsikkesebb hatást.

Az ajakpiercingek ismét divatba jöttek, bár soha el sem tűntek igazán.

A néhány éve hódító, az ajkak oldalsó részébe helyezett, leheletvékony karikák helyett most egyre több modellen és influenszeren látni az ajkak közepében viselt, vastagabb, de lapított, kicsit szögletes kialakítású ékszert, amit minimális natúrsminkkel viselnek, kiemelve így a piercing és a természetes szépség kontrasztját.

Az erős, dark smink, ami korábban szinte kötelező volt az ilyen ékszerekhez, most kicsit háttérbe szorul, de persze ez sem áll rosszul továbbra sem ehhez a kiegészítőhöz.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba