Így fejlesztheted a szexuális kisugárzásodat - vannak rá gyakorlatok!

Berényi Nóri
Írta: ,

Nem kell rögtön pszichológushoz rohannod ahhoz, hogy fejleszd a kisugárzásodat, mert hidd el, te egy magad is csodákat érhetsz el. De ahhoz, hogy kifejlessz egy megnyerő, szexuális kisugárzást, amire majd garantáltan kapcsolódnak az emberek, először meg kell tenned néhány lépést ennek érdekében. Mi most sem hagyunk magadra, eláruljuk, hogy hogyan hozd ki magadból a legtöbbet.

Ki vagy te? Kép forrása: unsplash

Ez az a kérdés, amire sajnos mi nem tudjuk a választ, mert ezt csak és kizárólag te tudod megválaszolni. Mert, hogy a szexuális kisugárzáshoz elengedhetetlen, hogy tisztában legyél önmagaddal, azzal, hogy valójában ki is vagy. Ebbe nem tartozik bele a stílusod, a külsődről alkotott kép, az emberi kapcsolataid, csakis te.

Ha ezen még eddig nem gondolkoztál, akkor javasoljuk, hogy kezdj el rajta agyalni. Segítségképp vegyél elő egy papírt és kezdd el elemezni magad.

Mit gondolsz, mi jellemez téged? Milyen céljaid vannak? Legtöbbször milyen hangulatban telnek a napjaid? Hogy bírod az egyedüllétet? Mit gondolsz magadról? Miben kellene fejlődnöd?

Ha elindulsz ezeken a kérdéseken, egy idő után azt veheted észre, hogy egyre közelebb kerülsz önmagadhoz.

Ki a szexi nő? Kép forrása: pexels.com

Vannak nők, akikből egyszerűen árad a szexi kisugárzás és ez nem feltétlen öltözködés kérdése. Nyilván ez is egy plusz, de nem ezen múlik.

Az elmúlt években sokat kérdezősködtem férfi barátaim körében, hogy az ő szemükben mitől lesz szexi egy nő. Nos, én úgy gondoltam, hogy a válaszok nagy százalékában a nagy melleket és feneket, darázsderekat és hasonló, felszínes dolgokat fogok hallani. Éppen ezért lepett meg, mikor egyáltalán nem ilyen válaszokat kaptam.

Azt mondták, hogy ők sokkal inkább egészben nézik a nőket.

Ebbe beletartozik az ápolt megjelenés, a szép mosoly, a magabiztos járás, vagyis összességében arra akartak célozni, hogy egy nő akkor szexi, ha rendben van önmagával.