Így fejlesztheted a szexuális kisugárzásodat - vannak rá gyakorlatok!

Írta: ,

Nem kell rögtön pszichológushoz rohannod ahhoz, hogy fejleszd a kisugárzásodat, mert hidd el, te egy magad is csodákat érhetsz el. De ahhoz, hogy kifejlessz egy megnyerő, szexuális kisugárzást, amire majd garantáltan kapcsolódnak az emberek, először meg kell tenned néhány lépést ennek érdekében. Mi most sem hagyunk magadra, eláruljuk, hogy hogyan hozd ki magadból a legtöbbet.

Ki vagy te? Kép forrása: unsplash

1/5 Ki vagy te?

Ez az a kérdés, amire sajnos mi nem tudjuk a választ, mert ezt csak és kizárólag te tudod megválaszolni. Mert, hogy a szexuális kisugárzáshoz elengedhetetlen, hogy tisztában legyél önmagaddal, azzal, hogy valójában ki is vagy. Ebbe nem tartozik bele a stílusod, a külsődről alkotott kép, az emberi kapcsolataid, csakis te.

Ha ezen még eddig nem gondolkoztál, akkor javasoljuk, hogy kezdj el rajta agyalni. Segítségképp vegyél elő egy papírt és kezdd el elemezni magad.

Mit gondolsz, mi jellemez téged? Milyen céljaid vannak? Legtöbbször milyen hangulatban telnek a napjaid? Hogy bírod az egyedüllétet? Mit gondolsz magadról? Miben kellene fejlődnöd?

Ha elindulsz ezeken a kérdéseken, egy idő után azt veheted észre, hogy egyre közelebb kerülsz önmagadhoz.

Ki a szexi nő? Kép forrása: pexels.com

2/5 Ki a szexi nő?

Vannak nők, akikből egyszerűen árad a szexi kisugárzás és ez nem feltétlen öltözködés kérdése. Nyilván ez is egy plusz, de nem ezen múlik.

Az elmúlt években sokat kérdezősködtem férfi barátaim körében, hogy az ő szemükben mitől lesz szexi egy nő. Nos, én úgy gondoltam, hogy a válaszok nagy százalékában a nagy melleket és feneket, darázsderekat és hasonló, felszínes dolgokat fogok hallani. Éppen ezért lepett meg, mikor egyáltalán nem ilyen válaszokat kaptam.

Azt mondták, hogy ők sokkal inkább egészben nézik a nőket.

Ebbe beletartozik az ápolt megjelenés, a szép mosoly, a magabiztos járás, vagyis összességében arra akartak célozni, hogy egy nő akkor szexi, ha rendben van önmagával.

Ne akarj közönséges lenni! Kép forrása: pexels.com

3/5 Ne akarj közönséges lenni!

Mivel sok nő nincs tisztában önmagával, ezért a szexi kisugárzását az öltözködésétől, külső megjelenésétől teszi függővé. Persze mi sem tagadjuk, hogy egy mélyen dekoltált ruha, magassarkúval szexi tud lenni, de ennek tulajdonképpen semmi köze a kisugárzásunkhoz.

Mert mi van akkor például, ha bár valaki felvesz egy ilyen szettet, de közben teljesen feszélyezve érzi magát, szorong benne és ez persze az őt körülvevők számára is teljesen egyértelmű.

Nem érezted már úgy, hogy mikor egy mackóban, bő pulcsiban és tornacipőben lementél a boltba, gyakorlatilag nagyobb figyelmet kaptál, mint egy bulis szombat este? Nos, valószínű, hogy az embereknek átjött, hogy mennyire jól érzed magad a bőrödben és szinte kódolva van belénk, hogy vonzódunk a pozitív személyiségekhez.

Gyakorolj! Kép forrása: pexels.com

4/5 Gyakorolj!

Ez egy olyan tulajdonság, amit bármikor fejleszthetsz és csak rajtad múlik, hogy milyen szintre tornázod fel magad.

Van, aki egyáltalán nem agyal azon, hogy mennyire szexi a kisugárzása, de van, aki kifejezetten keresi-kutatja, hogy hogyan lehet igazán szexi nő.

Ha te is az utóbbi táborba tartozol, akkor a legjobb tanács, amivel elláthatunk az az, hogy gyakorolj! Hogy mit?

Először is, bízz önmagadban, abban, aki vagy és nem árt, ha ehhez egy nagyfokú szeretet is társul. Mert, ha te szereted önmagad kívül-belül, akkor hidd el, az nagyon érezhető.

Te is sokkal szívesebben töltesz időt olyan emberek társaságában, akik felszabadultak és jól érzik magukat a bőrükben.

Otthoni, szexi percek Kép forrása: pexels.com

5/5 Otthoni, szexi percek

Tudjuk, hogy főznöd kell és takarítanod, de kötelező jelleggel iktass be magadnak otthon is egy két órát, mikor csak magaddal foglalkozol, szépen megtisztítod az arcodat, felveszed az egyik szexi fehérneműdet és kedvenc magassarkúdat.

Gyakorold otthon a magabiztos járást, ringasd a csípődet és lásd meg a benned lakozó jó csajt. Sokan csak kritizálni tudják önmagukat és nem veszik észre a megannyi lehetőséget, amit rejtenek.

Tehát felveheted a világ legszebb cipőjét, hordhatod a legdrágább táskákat, ha nem érzed magad szexinek, akkor ezek teljesen haszontalan holmik.Ne feledd, a szexi nő benned van, csak el kell hinned!