Még nem tudod, melyik testrészedre tetováltass? Eláruljuk!

Kerekes Vivien
Írta: ,
Még nem tudod, melyik testrészedre tetováltass? Eláruljuk!

Kép forrása: Jesse Herzog

Egy tetoválásnál millió döntést kell meghoznod, kezdve azzal, hogy hova szeretnéd, és milyen mintára is vágysz pontosan, egészen addig, hogy színes legyen, vagy fekete fehér; ráadásul a kérdések listája még itt sem ér véget. Épp ezért nem is olyan egyszerű magabiztosan válaszolni ezekre, hiszen a végeredményt egy életen át viseled magadon. De aggodalomra semmi ok, ez az útmutató ugyanis megkönnyíti a helyzeted!

Az egyensúly fontossága Kép forrása: tattooyou.com

Mielőtt tetováltatnál egy klassz mintát magadra, gondold át, pontosan mit is jelent számodra az egyensúly.

Ha általában azok a tetkók tetszenek, amelyek szimmetrikusan helyezkednek el, semmiképp se csináltass egyet csak az egyik lapockádra; gyakran előfordul ugyanis, hogy valaki bevállal egy ilyen mintát, majd kicsivel később kénytelen visszatérni az üzletbe, hogy kiegyensúlyozza egy hasonlóval a másik oldalon is.

Ha számodra a szimmetria elsőbbséget élvez, de mindenképpen csak egy tetkót szeretnél, bizonyos testrészek (karok, lábak, lapocka) kiesnek a választási lehetőségek közül.

Színek és napfény Kép forrása: etsy.com, Tattoorary

Ha mindenképpen színes mintát szeretnél magadra tetováltatni, érdemes olyan testrészt választanod, amit kevésbé ér a napfény – ettől ugyanis idővel kifakulhatnak az árnyalatok.

De ha ettől függetlenül is a karodra, vagy a válladra szeretnél tetováltatni, inkább válassz fekete mintát; ezzel megelőzheted a gyakori javítgatásokat is.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!