Gyömbéres testtekercselést otthon – A hatás centikben mérhető, próbáld ki te is

Esztergály Lilla
Írta: ,
Gyömbéres testtekercselést otthon – A hatás centikben mérhető, próbáld ki te is

Jól jönne egy kis testfeszesítés, hogy nyárra bombaformába kerülj? Akkor próbáld ki a következő, egyszerűen elkészíthető krémet otthon, kényelmesen, ráadásul a pénztárcádat is kímélve! A gyömbéres testtekercselés nagyon sokat segít, de ne érd be ennyivel: a látványos és tartós eredményhez elengedhetetlen a rendszeres mozgás, a bő folyadékbevitel és a kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozás is! ;)

0. lépés

Mielőtt belefogsz a bőrfeszesítő műveletbe, nem árt alaposan előkészítened a célzott területet a hatásos eredmény érdekében – kb. kéthetente amúgy is érdemes eltávolítani az elhalt hámréteget.

Bár remek késztermékeket szerezhetsz be erre a célra drogériákban, ugyanúgy otthon is kreálhatsz pillanatok alatt egy szuper bőrradírt, ami kíméletesen tisztítja, frissíti és puhítja a bőrödet. 

Egy kevés almaecethez keverj hozzá kb. két evőkanál mézet, hogy kenhető állagú legyen.

Lágyan masszírozd a bőrödbe, és csak akkor öblítsd le, ha már hagytad állni pár percig, hogy kellőképpen kifejthesse áldásos hatását.

Mit kell beszerezned?

A gyömbéres testtekercselés nem az ötperces kényeztető műveletek közé tartozik, de mindenképpen érdemes kipróbálnod a biztos siker érdekében – csípni fogod, habár ő is téged, de ebben rejlik hatékonysága: csak úgy falja a zsírréteget! Ha kúraszerűen végzed, az eredmény centikben mérhető, de ha alkalomra készülsz, előtte egy nappal csináld meg, már az is sokat segít!

A cellulitiszgyilkos krémhez mindössze fóliára, egy kis darab friss gyömbérre és némi testápolóra lesz szükséged – ez utóbbi akármilyen közönséges testápoló lehet, tulajdonképpen csak közvetítőközegként szolgál.

A kulcs a gyömbérben rejlik, amit hámozás után le kell reszelni, de még szerencsésebb, ha sikerül egészen pépesíteni, így a benne lévő hatóanyagok még jobban ki tudják fejteni hatásukat a karcsúsítandó területeken.

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató