7 trükk, hogy jobban mutass a fotókon

Sándor Alexandra
Írta: ,
7 trükk, hogy jobban mutass a fotókon
Nyár elején egyre sűrűsödnek a programok, és persze a várva várt utazás idején sem szeretnéd, ha mindenhol hússzor kellene bepózolnod egyetlen jól sikerült fotóhoz. A fényképezés különleges szituáció, hiszen előfordulhat, hogy két dimenzióban egészen másképp festesz, mint amúgy. Segítünk, hogy a 3D-s csúcsformádat így is hozd!
Nincs több beszívott tekintet

Ugye, milyen jót szoktál röhögni azokon a képeken, amelyeket éppen a pislogás folyamatában sikerült exponálni, így félig csukott szemmel révedsz rajtuk magad elé, mint valami elvarázsolt füves? 

Nem kell többé emiatt a „megjelölés törlése” gombra nyomnod a Facebookon, ha megkéred a fotóst, hogy számoljon vissza háromtól a kattintás előtt, és kettőnél önként pislogsz egyet. Mire megnyomja a gombot, biztosan nem lesz száraz a szemed!
Viszlát, toka!

A fotókon világosan látszik, hogy a tokaprobléma nemcsak a túlsúllyal küszködőket sújtja. Gyakorlatilag mindenkinél létezik az a szög, amitől megjelenik a nem kívánt fodrocska a nyakon.

Elkerülheted a bajt, ha a fejtető felé nyújtózva kihúzod a nyakad, és egy kicsit előredöntöd a fejed. 

Próbáld enyhén előrehajtani a homlokod, és egy icipicit lefelé az állad. Elsőre egy kicsit esetlennek érezheted ezt a pózt, de megígérjük, hogy az eredmény láttán megérted, miért javasoljuk!

Fókuszban

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

3 óriási tévhit a hurutos köhögéssel kapcsolatban

Okos tetőablak: együtt a kényelem és a funkció