Film inspirálta tetoválások – Felismered, honnan vannak?

Zabolai Margit
Írta: ,
Film inspirálta tetoválások – Felismered, honnan vannak?

Kép forrása: popsugar.com

Bár nekem egy sincs, szeretek tetoválásokat nézegetni, és időről időre elgondolkodom rajta, hogy mit varratnék magamra. Személy szerint én legjobban azokat a motívumokat szeretem, akár másokon is, amik valamiféle utalással is bírnak. Éppen ezért most a filmek inspirálta tetkók között néztem szét. Te felismered, melyik klasszikusra utalnak a rajzok?

Szimbólum és üzenet Kép forrása: pnterest.com

A kacskaringós betűk az „always”, azaz mindig feliratot adják ki, de ha jobban megfigyeled, az első „a” betű egy stilizált szimbólum is.

Valódi rajongók minden bizonnyal ezt is azonnal felismerik, de az egyetlen szóba zárt szerelmi vallomás valószínűleg azokat is szíven ütötte, akik egyébként nem rajongói a filmeknek, vagy a könyveknek – merthogy itt is egy olyan alkotásról van szó, ami először papírlapon, majd a mozivásznon lett egy generáció kedvence.

Természetesen a Harry Potterről van szó, a vallomás pedig Piton professzor száját hagyja el, hogy egy csapásra megváltoztasson mindent, amit addig gondoltunk róla.

Figyelj, ez könnyű lesz! Kép forrása: 9gag.com

Ha az előző esetleg nem ugrott be, akkor nyugi, itt egy könnyebb feladvány, ami biztosan menni fog!

Ez a film annyira beépült a popkultúrába, hogy még néhány árnyékvonal alapján is felismeri az utalást az is, aki esetleg egyetlen részt sem látott a sorozatból.

Igen, természetesen a Star Wars az, amiről egyébként egy egyszerű kereséssel annyi féle, stílusú és méretű tetoválást lehet találni, hogy még én is meglepődtem.

Hiába, ilyen az, ha generációk nőnek fel ugyanazon a cselekményszálon.