5 budapesti férfi tetoválóművész, akit megéri közelebbről is megismerni

Horváth Petra
Írta: ,
5 budapesti férfi tetoválóművész, akit megéri közelebbről is megismerni

Ha már a női vonalat kiveséztük, ideje áttérni az erősebb nem képviselőire is. Tapasztalataim szerint ebben a szakmában átlagot tekintve a férfiak vannak többségben, csupán az elmúlt évek során emelkedtek ki igazán a női művészek is. Budapest viszonylag nagy város, és az artisztika olvasztótégelye, így rengeteg tehetséges embernek ad alkotási teret.

Jelezném, hogy ez a lista, akárcsak az előző, teljesen szubjektív véleményre épül, azokból válogatva, akiket én ismerek. Felesleges is lenne megpróbálni minden tehetséget egy összeállításba sűríteni, hiszen akkor a végtelenségig sorolhatnánk a neveket. Amennyiben javaslattal élnétek, nyugodtan tegyétek meg, ezzel szélesítve az én és mások látókörét is! Azok számára pedig, akik az általam ajánlott művészeket még nem ismernék, íme, 5 tehetség, akikre bármikor, habozás nélkül rá merném bízni magam!

Adamik Erik

Erik munkásságát már régebb óta nyomon követem, így bizton állíthatom, hogy egy hihetetlenül tehetséges művészre lelhettek a személyében.

Szintén inkább a részletgazdag, realisztikus tetoválások képviselője, azonban ő már sokkal inkább a színek világába kalauzol el bennünket.

Műveit nem tudnám egy adott stílusba kategorizálni, tehát viszonylag sokatok megtalálhatja az alkotásaiban azt, amit keres.

Szabó Ádám

A másik, igen közismert hely a Loco-motive Tattoo szalon, mely számtalan tehetséges művésznek volt már az ugródeszkája, és jelenleg is sokuk alkot itt. Ádám munkásságával több évvel ezelőtt találkoztam, és már akkor is lenyűgözött a tehetségével.

Ő a színek igazi mestere, nála alig találni monokróm alkotásokat. Egyedi stílussal dolgozik, ám ezen belül szinte bármilyen mintát képes leredukálni, legyen szó fantázia szüleményről vagy valós, létező dologról.

Egyformán jól bánik a tónusokkal, a formákkal és a vonalakkal is. Ha igazán jellegzetes tetoválásra vágytok, akár egy kis humort belecsempészve, akkor biztosan ő lesz a ti emberetek!

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv