5 budapesti férfi tetoválóművész, akit érdemes közelebbről is megismerni

Horváth Petra
Írta: ,
5 budapesti férfi tetoválóművész, akit érdemes közelebbről is megismerni

Ha már a női vonalat kiveséztük, ideje áttérni az erősebb nem képviselőire is. Tapasztalataim szerint ebben a szakmában átlagot tekintve a férfiak vannak többségben, csupán az elmúlt évek során emelkedtek ki igazán a női művészek is. Budapest viszonylag nagy város, és az artisztika olvasztótégelye, így rengeteg tehetséges embernek ad alkotási teret.

Jelezném, hogy ez a lista, akárcsak az előző, teljesen szubjektív véleményre épül, azokból válogatva, akiket én ismerek. Felesleges is lenne megpróbálni minden tehetséget egy összeállításba sűríteni, hiszen akkor a végtelenségig sorolhatnánk a neveket. Amennyiben javaslattal élnétek, nyugodtan tegyétek meg, ezzel szélesítve az én és mások látókörét is! Azok számára pedig, akik az általam ajánlott művészeket még nem ismernék, íme, 5 tehetség, akikre bármikor, habozás nélkül rá merném bízni magam!

Róbert A Borbás

Hihetetlenül részletgazdag alkotások kerülnek ki a kezei közül a legkülönfélébb témákban. Mikor megpillantod a műveit, úgy érzed, mindjárt életre kelnek, és lemásznak a bőrödről.

Ugyan főként a minimalista vonalon alkot, már ami a színhasználatot illeti, mégis tökéletesen élethű és lenyűgözően tónusos tetoválásokat kreál.

Róbertet a Rooklet INK szalonban találhatjátok meg, több másik tehetséges művész társaságában!

Ha ti is előnyben részesítitek a végletekig kidolgozott alkotásokat a minimalista művekkel szemben, akkor ő lesz az emberetek!

Adamik Erik

Erik munkásságát már régebb óta nyomon követem, így bizton állíthatom, hogy egy hihetetlenül tehetséges művészre lelhettek a személyében.

Szintén inkább a részletgazdag, realisztikus tetoválások képviselője, azonban ő már sokkal inkább a színek világába kalauzol el bennünket.

Műveit nem tudnám egy adott stílusba kategorizálni, tehát viszonylag sokatok megtalálhatja az alkotásaiban azt, amit keres.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!