5 budapesti férfi tetoválóművész, akit érdemes közelebbről is megismerni

Horváth Petra
Írta: ,
5 budapesti férfi tetoválóművész, akit érdemes közelebbről is megismerni

Ha már a női vonalat kiveséztük, ideje áttérni az erősebb nem képviselőire is. Tapasztalataim szerint ebben a szakmában átlagot tekintve a férfiak vannak többségben, csupán az elmúlt évek során emelkedtek ki igazán a női művészek is. Budapest viszonylag nagy város, és az artisztika olvasztótégelye, így rengeteg tehetséges embernek ad alkotási teret.

Jelezném, hogy ez a lista, akárcsak az előző, teljesen szubjektív véleményre épül, azokból válogatva, akiket én ismerek. Felesleges is lenne megpróbálni minden tehetséget egy összeállításba sűríteni, hiszen akkor a végtelenségig sorolhatnánk a neveket. Amennyiben javaslattal élnétek, nyugodtan tegyétek meg, ezzel szélesítve az én és mások látókörét is! Azok számára pedig, akik az általam ajánlott művészeket még nem ismernék, íme, 5 tehetség, akikre bármikor, habozás nélkül rá merném bízni magam!

Róbert A Borbás

Hihetetlenül részletgazdag alkotások kerülnek ki a kezei közül a legkülönfélébb témákban. Mikor megpillantod a műveit, úgy érzed, mindjárt életre kelnek, és lemásznak a bőrödről.

Ugyan főként a minimalista vonalon alkot, már ami a színhasználatot illeti, mégis tökéletesen élethű és lenyűgözően tónusos tetoválásokat kreál.

Róbertet a Rooklet INK szalonban találhatjátok meg, több másik tehetséges művész társaságában!

Ha ti is előnyben részesítitek a végletekig kidolgozott alkotásokat a minimalista művekkel szemben, akkor ő lesz az emberetek!

Adamik Erik

Erik munkásságát már régebb óta nyomon követem, így bizton állíthatom, hogy egy hihetetlenül tehetséges művészre lelhettek a személyében.

Szintén inkább a részletgazdag, realisztikus tetoválások képviselője, azonban ő már sokkal inkább a színek világába kalauzol el bennünket.

Műveit nem tudnám egy adott stílusba kategorizálni, tehát viszonylag sokatok megtalálhatja az alkotásaiban azt, amit keres.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!