5+1 ellenállhatatlan mini tetkó, amibe rögtön beleszeretsz

Kerekes Vivien
Írta: ,
5+1 ellenállhatatlan mini tetkó, amibe rögtön beleszeretsz

A szivárvány színeiben pompázó motívumok, feketével írt idézetek, hatalmas műalkotások és parányi minták – milliónyi lehetőségből választhatsz, ha úgy döntesz, hogy beülsz a tetováló szalon székébe. Noha az ízlésvilága mindenkinek egyedi és eltérő, egy dologban biztos, hogy a tetkóimádó lányok egyetértenek: egy jól megválasztott motívum nem csak életed végéig kísér el, de egyúttal magabiztosabbá tesz. Ha te is fontolgatod már egy ideje, de nehezen jutsz döntésre a széles választék miatt, mutatunk néhány ellenállhatatlan mini mintát!

Lábnyom a szívedben, lábnyom a bőrödön Kép forrása: popsugar.com

A kutyád nem csak a legjobb barátod, de a legnagyobb bizalmasod is.

Besétál az életedbe, hűségesen végigkísér téged az utadon, és amikor eltávozik, a lábnyoma örökre ott marad a szívedben.

Emiatt rengeteg állatbarát választ végül olyan tetoválást, amivel megemlékezhet kis kedvencéről, egy tappancs minta pedig tökéletes erre a célra.

Aprócska méretének köszönhetően időt, energiát és pénzt is megtakaríthatsz vele, ugyanakkor stílusosan mutat bármelyik testrészeden.

Ráadásul szavak nélkül megoszthatod az egész világgal, milyen különleges kapcsolat alakult ki közted és a kutyusod között!

Egy aprócska vitorlás a csuklódon nem csak szépen mutat, de többféle jelentést is magában hordoz.

Ha világutazó vagy, és szívesen jársz be új vidékeket, ezzel a tetoválással egyrészt ezt is kifejezheted.

Ugyanakkor, ahogy a mondás is tartja: "A nyugodt tenger még sosem csinált senkiből képzett tengerészt".

Ez egyfajta utalás arra, hogy noha rengeteg problémával és bukkanóval kellett megküzdened, még a legnagyobb hullám sem tudta elsüllyeszteni a hajódat, amitől csak még erősebb és talpraesettebb lettél.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba