4 egyértelmű jel, hogy vonzóbb vagy, mint gondolnád

Kovács Andrea
Írta: ,
4 egyértelmű jel, hogy vonzóbb vagy, mint gondolnád

Kép forrása: unsplash

Az attraktív külső egy olyan adottság, amiről egyfelől nem tehet az ember, másfelől pedig nagyon relatív – hiszen mindenkinek más a szép. Persze, azért vannak emberek, akiket a többség vonzónak talál, még ha az illető nincs is tisztában vele. Te is közéjük tartozol? Kattints, és kiderül!

Ami szép, az vonzza a tekinteteket – talán ez a megállapítás nem szorul különösebb magyarázatra. Ha tehát azt tapasztalod, hogy az utcán vagy bárhol idegenek felejtik rajtad a pillantásukat, ne gondolj egyből arra, hogy valami nem stimmel a kinézeteddel.

Ha figyelnek, vagy akár megpróbálnak szemkontaktusba kerülni veled, az valószínűleg sokkal inkább azért van, mert vonzónak tartanak.

Ez nem feltétlen jelenti azt, hogy közeledni is akarnak feléd – bár arra is lehet számítani, ha valaki igazán hosszasan néz –, egyszerűen csak tekintetükkel ismerik el, hogy hat rájuk a kisugárzásod.

Persze, ez egy idő után idegesítővé válhat, fogd fel ezt a szépség velejárójaként, mely szülhet ugyan kellemetlen perceket is, de valószínűleg azért inkább jóleső érzéssel tölt el az esetek nagy részében.

A kacsaszáj szó hallatán biztosan neked is azok a szelfik ugranak be, amelyeken fiatal (vagy kevésbé fiatal) nők csücsörítenek, hogy ajkukat az eredetinél dúsabbnak, ezáltal szexibbnek láttassák.

A megnevezés nagyon találó, ám nem csak ezeken a jól megszerkesztett fotókon találkozhatsz velük, hanem akkor is, ha olyasvalakivel beszélsz, aki vonzónak tart téged.

Ilyenkor ugyanis partnered időnként önkéntelenül is csücsörít beszéd közben – persze nem olyan direkt módon, mint a szelfi-pózok esetében – és ez a jelenség csupán a másodperc törtrészéig tart, mégis nagyon árulkodó.

Ez a viselkedésforma ahhoz hasonlítható, mint amikor valaki megnyalja az ajkát beszéd közben, csak kevésbé feltűnőbb, ám ugyanúgy a csókolózáshoz van köze, melynek gondolata akaratlanul is átfut beszélőpartnered fejében.

(Tudod, amolyan Michael Pitt-féle csücsörítés - lásd fotó -, csakhogy ő ilyen szájjal született!)

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!