A beauty-csodaszer, amit mindenhez felhasználhatsz: kávézacc

Pölz Kitti
Írta: ,

A szerkesztőségben imádjuk az általános és természetes csodaszereket, amik mindenre jók, mint például a méz vagy a citrom – nos, azt is biztos tudtad már, hogy a kávé is ezekhez tartozik, sőt ha lehet azt mondani, határozottan listavezető a legszuperebb házi beauty-cuccok TOP10-es rangsorában. Tényleg nem nagyon létezik olyan szépségrecept, amibe ne illene a kávé: maszkok, pakolások, radírok, hajnövesztőszerek... Ha elolvasod az alábbi tippeket, nem fogod többet a kukába száműzni a kotyogósod alján csücsülő zaccot!

Fontos: ezekhez a receptekhez mindig organikus, bio kávét használj, hogy 100%-ban jótékony hatással legyen az arcodra és a testedre is egyaránt!

Aknék, ráncok ellen Kép forrása: Kazmulka/Depositphotos

Nem sok arcápoló reklámszövege kezdődik úgy, hogy univerzális, de a kávé tényleg mindenre jó, mert rengeteg antioxidáns van benne, ami szuper hatással van mindenféle bőrtípusra.

Keverj össze két nagy evőkanál extraszűz olívaolajat két evőkanál friss kávézaccal és jó alaposan radírozd át vele az arcod heti 2-3 alkalommal!

Utána jöhet az ápolás, és meglátod majd: egyik termék sem képes ilyen eredményesen megküzdeni a ráncokkal vagy a pattanásokkal!

Nemcsak belülről támogathatod a hajad egészséges növekedését – használj zaccot is a stimuláláshoz!

Keverj belőle a kedvenc samponodba és dörzsöld be jó alaposan ezzel a keverékkel a hajad.

Ha minden hajmosásnál megismétled ezt, meglátod, sokkal hamarabb fog megnőni a hajad, mint amennyit a vitaminoktól és táplálékkiegészítőktől vársz.

És ráadásul olcsóbb is!

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv