Csodaszép miniatűr tetoválások - Könnyen el is rejtheted őket!

Írta: ,

Manapság az emberek többsége pozitívan áll a tetoválásokhoz! A legtöbbjük csak tolerálja, viszont sokan kifejezetten szeretik, és jópáran még a varratásba is belevágnak. Azonban van egy réteg ezek között, ahová azok sorolhatók, akik ugyan preferálnák a dolgot, azonban a munkahelyük vagy a környezetük tiltja azt.

Szerencsére az emberi testen számos olyan felület található, mely kiválóan takarható, és napjainkban egyre népszerűbbnek számítanak a „tiny tetoválások”, amik annyit tesznek, hogy igazán apró méretű, mégis kidolgozott mintákat varrathatunk magunkra. Most ezek közül csemegézgettünk, hogy meghozzuk a kedvüket azoknak, akik félnek belevágni, és egy kis bátorításra szorulnak!

Növények

A virágos tetoválások most különösen közkedveltek, azonban ezeknek a miniatűr verzióik gyönyörűek, és stílusosak, méretüktől függetlenül.

Ráadásul nem feltétlenül csak a virágok mutatnak mesésen kicsiben, hanem a különböző kaktuszok, pozsgások és más növények is közkedvelt megoldásnak számítanak!

Akár illusztrációként, akár élethű verzióban készítteted, a hatása garantált! Kifinomult, szép és visszafogott eredménnyel fogsz büszkélkedni!

Geometrikus formák

Az egyszerű szögek és idomok ideje lejárt! Bár ezek is hódítanak még, elkezdett betörni a köztudatba egy sokkal egyedibb, élénkebb vonaluk, ami amellett, hogy többségében színes, általánosságban még jelentéssel is bír!

Sokan készíttetik barátokkal, rokonokkal egyszerre, jelképezve az összetartozást.

Előnyük, hogy tényleg a legkisebb méretben is elkészíthetők, így bármilyen testrészünkön is viseljük azt, könnyedén elrejthetjük a kíváncsi szemek elől!

A legújabb divat a fül környékére tetováltatni, vonalakat vagy kisebb geometriai formákat. Ezt inkább hosszabb hajúaknak ajánljuk, hiszen közelebbről nézve könnyen észrevehető, kivéve, ha a hajunk takarásában van.