Budapest legjobb tetováló szalonjai

Raczky Júlia
Írta: ,
Budapest legjobb tetováló szalonjai

Kép forrása: Bélteczky Zsófia, The Tattoo Shop

Azt fontolgatod, csináltatsz magadnak egy igazán különleges tetoválást, de nem tudod, pontosan melyik lenne a legmegfelelőbb szalon számodra? Aggodalomra semmi ok, hiszen elkészítettük neked Budapest legjobb tetováló szalonjainak ötös listáját!

Fatum Tattoo Kép forrása: Facebook, Fatum Tattoo

A Zrínyi utcában közvetlenül az Ötkert mellett található Fatum Tattoo kissé különcnek számít a tetováló szalonok világában, hiszen egyrészt jóval tágasabb, mint az átlagos szalonok, másrészt az ajtón belépve szinte tapinthatóvá válik itt a vidám hangulat.

A tetováló csapat főként fiatal művészekből áll, de ez ne riasszon vissza senkit, hiszen egytől-egyig rendkívül tehetségesek és szakmailag is tökéletesen felkészültek.

A szalon önkifejezésében megalkuvást nem ismer, tagjai egytől egyig kreatív energiáktól fűtöttek, amit az is bizonyít, hogy egyik tetoválójuknak, Jakócs Dorottyának nemrégiben időszaki kiállítása nyílt a Telepen.

Rooklet INK Kép forrása: Facebook, Rooklet INK

Ha igazán minőségi és egyedi tetoválásra vágysz, akkor érdemes ellátogatnod a város szívében, a Ferenciek terén található Rooklet INK-be, melyet a Grindesign alapított.

Részletgazdag kidolgozás, minőségi munka jellemzi a szalont, melyben három igen tehetséges művész dolgozik, többek között az alapító, Borbás Róbert, akit démoni intenzitás jellemez. 

Munkáit érdemes megnézni a szalon Facebook oldalán.