Az 5 kedvenc tavaszi bőrfrissítő natúrkozmetikumunk

Schuster Borka
Írta: ,

Nem tudom, ki hogy van vele, de mi itt a szerkesztőségben megállapítottuk, hogy tavasszal jobban igényli a bőrünk a törődést, mint bármikor. Talán még a téli hideg sem viseli meg úgy a bőrt, mint az évszakváltás, amikor egyszerre kellene a sejteknek megújulni, bírni a szelet, de a napsütést is, és a téli szürkeséget is jó lenne magunk mögött hagyni. A természetes támogatás ilyenkor különösen jól jön – mi ezektől a natúrkozmetikumoktól érezzük úgy, hogy új életre kel a bőrünk. (x)

Arctisztító hab uborkakivonattal

A zsíros, elnehezült arcbőr érzeténél csak egy rosszabb van: ha megmosod az arcod, és azt érzed, hogy minden hidratáltságot, nedvességet is eltávolítottál belőle. Egy kíméletes archabbal egyszerre gondoskodhatsz a megtisztulásról és a bőr védelméről is. Ezt tudja a Manna legelső arctisztító habja. A mandarin és a muskotályzsálya gondoskodik a kényeztető, mégis friss, tavaszias illatról, az ananászesszencia és az uborkakivonat pedig értékes vitaminokkal látják el a fáradt bőrt.

Az arclemosó tartósításához a madárberkenye gyümölcsében előforduló anyagokat használtak, ezek olyan biztonságosak, hogy élelmiszerek tartósítására is szokták alkalmazni őket.

Este, lefekvés előtt hatékonyan, de kíméletesen tisztíthatod meg ezzel a habbal az arcodat, hogy megszabadulj a napközben lerakódott szennyeződésektől, és semmi se akadályozza az éjszakai méregtelenítő folyamatokat.

Ében arctisztító szappan

A hidratáltság fontos, de amikor az arcbőr már túl sok zsiradékot termel, és ez a felszínen megül, az arcbőr pedig fényessé válik, az már senkinek nem áll jól. Az Ében arctisztító szappan nem csak erre a problémára jelent megoldást mattító hatásával, de puhítja és tökéletesen meg is tisztítja a bőrt. Illatmentes, természetes összetevőket tartalmaz, és nem utolsó sorban csodálatos: az Ében szappan gyönyörű, fekete színének titka egy teljesen természetes összetevő, az orvosi szénpor, amit Ázsiában már évszázadok óta használnak tisztításra. A szappant nem csak az arcodon, de akár az egész testeden is használhatod, jól habzik és kényelmes a használata, így ha zuhanyzás közben szeretnéd letudni a problémás bőr megtisztítását, egyetlen lépésben, akkor ezt a terméket imádni fogod.

Luxus arcelixír

Attól, hogy valaki tudatosan vásárol és természetes termékeket keres, még szeretheti a luxust – sőt! A természetes összetevőkkel a lehető legjobbat teszed a bőröddel, ráadásul a Manna Luxus arcelixírjének elegáns, rózsaszín csomagolása szemet gyönyörködtető, a kis pipettával pedig pontosan úgy lehet csepegtetni, mint valami varázsszérumot, és akkor még nem is beszéltünk a hatásáról!

Az arcelixír csökkenti a ráncok mélységét és hosszát, hidratált érzést nyújt, javítja a bőr feszességét és rugalmasságát.

Ráadásul pillanatok alatt be is szívódik, így éjszakai ápolásnak is tökéletes, nem hagy zsíros nyomokat a párnádon. A teljes arcbőr ápolására ideális, de nekünk szemkörnyék-ápolóként, sőt a dekoltázs érzékeny bőrén is bevált!

Fókuszban

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő