Betéteket teszteltünk! Így vizsgáztak a Softelle betétek

Írta: ,

Teszteltünk már kozmetikai termékeket, pizzát, de még autókat is! Ezúttal valami igazán nőire esett a választásunk: a betétekre. Megmentünk titeket a kék folyadékos tesztektől és reálisan elmeséljük, milyen tapasztalataink voltak a Softelle betétek használata során. Három fő szempont szerint pontoztunk 1-10-es skálán: nedvszívás, kényelem, légáteresztés. (X)

Nők vagyunk, hasonló gondokkal és igényekkel, így aztán az újságíró és szerkesztő kolléganőink azonnal értették a betét teszt lényegét. Rögtön záporoztak a múltbéli ciki sztorik, a régi havis tapasztalatok és az igények, amik úgy tűnik, mindenkinek valamilyen mértékben kielégítetlenek voltak. Kiderült, hogy sokan nem vagyunk megelégedve a betéteinkkel, mert hol kényelmetlenek és félrecsúsznak, hol nedves érzés marad utánuk, hol pedig irritálja bőrünket a használatuk. Kiküldtük tehát a Softelle dobozkákat és begyűjtöttük a menstruációk utáni véleményeket!

Betti

„Betétek esetében mindig a minőséget keresem. Fontos, hogy ne készüljön durva, szellőzni képtelen mű anyagokból. A Softelle pozitív meglepetés volt: puha, pamutos anyagú, könnyen és szépen felhelyezhető, meglepődtem a jó nedvszívásán. A 4 napos menstruáció alatt végig megbízhatónak bizonyult - az éjszakai változat pedig szuperbetétként viselkedett, hatalmas mennyiséget képes elszívni. Imádom a letisztult csomagolást, mert ugyanezt a minőséget tükrözi.”

Nedvszívás: 10
Kényelem: 9
Légáteresztés: 9

Adrienn

„Ami előszőr feltűnt a Softelle betéteknél az, hogy ultravékonyak. Mivel esetemben különösen fontos, hogy jó nedvszívó képességekkel rendelkezzen egy betét, kicsit szkeptikusan kezdtem az első napot. Szerencsére hiábavaló volt az aggodalmam, mert jól vizsgáztak a betétek. Az éjszakai betétek extrém jó nedvszívók és dupla szárnnyal illeszkednek a bugyihoz - így be kell vallanom, sokszor nappal is ezeket hordtam. Külön kiemelném, mennyire jól szellőznek és bőrbarátok!”

Nedvszívás: 10
Kényelem: 8
Légáteresztés: 10

Vivi

„Igen, végre megtaláltam! Én nagyon tampon párti vagyok, de a nehéz napokon és éjszakákon a betétekre vagyok utalva. Eddig egyetlen betétet sem találtam ideálisnak - vagy az anyaga, vagy a formája, nedvszívása nem volt rendben. A Softelle betétekről megvallom őszintén, eddig még nem hallottam, de annyira örülök, hogy kipróbáltam! Az éjszakáimat ébredés és balesetek nélkül sikerült átvészelni, és ez hatalmas dolog! Külön tetszik a dobozka, amiben a teljes betét, tampon és tisztasági szettet elhelyezhetem.”

Nedvszívás: 9
Kényelem: 10
Légáteresztés: 9

Anita

„Rengeteg betétet kipróbáltam már, végül minimálisra csökkentettem a betéthordós alkalmakat és tamponra váltottam. A Softelle betétekkel viszont visszanyertem a betétekbe vetett hitemet: vékonyak és kényelmesek, mintha ott se lennének! A nőies, csipkés alsóneműkhöz is szépen illeszkedtek. Szerencsére nincs heves havi vérzésem, legfeljebb a második napon, ezért nem a nedvszívás, hanem a kényelem számomra a fontos, a Softelle pedig jeleskedett benne!”

Nedvszívás: 9
Kényelem: 10
Légáteresztés: 8

Alexa

„Az első 3 éjszakám mindig húzós, gyakran történnek velem „balesetek”. A Softelle éjszakai betétek lenyűgöztek, előszőr is azért, mert dupla szárnyukkal tökéletesen tapadnak az alsóneműhöz, másodszor pedig rendkívül jól szívják a nedvességet! Tetszik, hogy száraz és puha érzés hordani őket, valamint a fehér, minimál csomagolás is elnyerte a tetszésemet.”

Nedvszívás: 10
Kényelem: 10
Légáteresztés: 10

Erzsébet

„Amikor felkértek a Softelle betétek tesztelésére, gondoltam pont jókor: utazni készültem és minimális volt a mosdókban eltöltött lehetőségeimnek a száma, tehát mikor, ha nem ilyenkor derül ki, mennyit ér egy betét? Az éjszakai Softelle betéttel utaztam, mert hosszabb fazonú és dupla szárnyú, valamint extra nedvszívást ígér. Az eredmény: 8 óra folytonos utazás után is száraz maradtam. A következő gyengébb napokra a nappali betéteket használtam, amik annyira vékonyak, hogy elfelejtettem, hogy rajtam vannak. Amit én tovább fejlesztenék, az egy tangára kifejlesztett betét, a gyenge napokra, amikor még egy tisztasági mégsem elég.”

Nedvszívás: 10
Kényelem: 9
Légáteresztés: 8

Mariann

„Amikor kézhez kaptam a Softelle betéteket, rögtön feltűnt a fehér papírdoboz csomagolás - imádom a természetbarát, letisztult csomagolásokat! Habár a fogamzásgátló szedése óta alig két naposak a havi vérzéseim, éjszakákra mindig betétet használok. Nagyon puhák, jól szellőzők ezek a betétek, reggelre sem volt irritáló, nedves érzésem. A fémdobozka nagyon menő és kis helyen elfér a táskámban!”

Nedvszívás: 9
Kényelem: 9
Légáteresztés: 9