Belsőleg is lassítható az öregedés! Utánajártunk a szépségkapszula titkának

Schuster Borka
Írta: ,

Hogy a szépség belülről fakad, azt már sokszor hallottuk. De mit is jelent ez a gyakorlatban? Például azt, hogy nem elég a kozmetikus, a drága krémek meg a kezelések, ha nem figyelsz arra, hogy belül mi zajlik a szervezetedben, az a külsődön is meg fog majd látszani. (X)

Az egészség szép!

Egy kisbabának még nincs szüksége hidratálóra vagy éjszakai krémre, mégis tökéletesen ruganyos és sima a bőre. Ennek oka, hogy az ő szervezetében még tökéletes állapotban vannak a fibroblasztok, ezek a kollagén alapú vázelemek, melyek a hyaluronsavval és az elasztinnal együtt a bőr szerkezetéért, a nedvesség megkötéséért és így a bőrszövetek rugalmasságáért felelnek.

Ha ezek a vázelemek sérülnek, az a bőr felszínén is meglátszik: a bőr elveszíti a feszességét, tónusát, és megjelennek a mimikai ráncok. Sajnos a kollagén és a hyaluron szintje az életkor előrehaladtával fokozatosan csökken, ez része a természetes öregedési folyamatnak, de jó hír, hogy amiképpen az egészséges életmód és táplálkozás segítségével más öregedési folyamatok is lassíthatóak, úgy létezik megoldás a bőröd simaságáért felelős összetevők pótlására is.

Hogyan pótolhatod a feszességért felelős anyagokat?

Vannak krémek és arcápolók, amelyek kollagént, vagy hyaluronsavat tartalmaznak, de utóbbi felszívódása a nagyobb méretű molekulák miatt például kifejezetten nehézkes lehet.

Léteznek speciális kozmetikai kezelések, amelyek ezeknek a hatóanyagoknak a felszívódását segítik elő, de mivel ezek költségesek és körülményesek, általában nem alkalmasak arra, hogy rendszeresen pótold, illetve szinten tartsd vele a kollagén- és hyaluronszintedet, arról nem is beszélve, hogy azok, amelyek mechanikai úton juttatják a bőr alá a hatóanyagokat, még kellemetlenséggel, fájdalommal is járhatnak.

Szerencsére mind a könnyen felszívódó, és nagy hatásfokkal hasznosuló kollagén, mind a hyaluronsav bejuttatható a szervezetbe kényelmesen, tabletta és kapszula formájában is.

Hogyan működnek a szépségtabletták?

A belsőleges alkalmazásra INTERHERB Kollagén&Hyaluronsav Forte, belülről pótolják a haj, a körmök és a bőr fiatalságát, erejét megőrző kollagént és hyaluront, amelyek könnyedén felszívódnak, és a sejtekbe beépülve lelassítják a bőr természetes öregedési folyamatait, miközben semmiféle olyan anyagot nem juttatnak a szervezetedbe, ami már eleve ne lett volna ott.

A kiegyensúlyozott étkezés és a megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztás mellett így a szépségtabletták segítenek megőrizni, illetve visszaállítani a bőr szerkezetéért felelős vázak épségét és rugalmasságát, megelőzik a bőr kiszáradását, ami a gyakorlatban fiatalosabb, bársonyosabb és simább arcbőrt jelent.

A szépség a férfiaknak is jár!

Mivel az egészség mindenkinek jól áll, léteznek kifejezetten férfiak számára kifejlesztett szépségvitaminok is.

A kollagén és a hyaluron mellett az INTERHERB Kollagén&Hyaluronsav for Men kapszulájába került még a szép bőr- és hajszín megőrzéséért felelős réz, immunrendszert támogató C-vitamin, valamint szelén és cink is.

Utóbbiak nem csak a haj és a köröm erejéhez, épségéhez járulnak hozzá, de segítenek a vér megfelelő tesztoszteronszintjének fenntartásában, valamint szerepet játszanak a spermaképződésben is, így ezek a tabletták nem csak a külső szépséget, de a belső férfierőt is segítenek fiatalosan tartani.