Lehet gyönyörű barna színed napozás és szolárium nélkül is. Mutatjuk a trükköt!

Zabolai Margit
Írta: ,
Lehet gyönyörű barna színed napozás és szolárium nélkül is. Mutatjuk a trükköt!

Sem a napozást, sem a szoláriumot nem tanácsos túlzásba vinni, de ha mégsem szeretnéd teljesen fehéren kezdeni a nyarat, van néhány ötletünk, amivel gyorsabban érheted el a bronzos barnaságot. Figyelem! A barnító krémek nem tesznek ellenállóbbá a napfénnyel szemben, ezért ha barnább is leszel, ugyanolyan védelemre van szükséged, mintha teljesen fehér bőrrel mennél a napra!

Edd magad barnára! Kép forrása: haseimglueck.de

Valamennyi napfény mindannyiunkat ér, enélkül nem is tudnánk életben maradni, nem mindegy azonban, hogy ebből a napfényből mennyit használ fel a bőrünk, azaz a fény hatására mennyi pigment termelődik.

Hogy elősegítsd a folyamatot, ami a tökéletes barnasághoz vezet, érdemes néhány tápanyagot felvenned az étrendedbe, mert ezek elősegítik a melanin termelődését: a sárgarépa, a sárgabarack és a sütőtök a bennük lévő karotinnak köszönhetik gyönyörű sárga színüket, ez pedig a te barnaságodat is elősegítheti.


Cáfolhatatlan érvek, hogy neked is papaját kell enned


Arról nem is beszélve, hogy még az emésztésednek is jót teszel ezeknek az ételeknek a fogyasztásával.

Béta-karotin tabletta Kép forrása: ellemerswim.com

Ha biztosra akarsz menni a napi karotinbevitelt illetően, akkor a legegyszerűbb megoldás persze a béta-karotin tabletta, amivel hosszabb távon is biztosíthatod, hogy a szervezeted vitamin- és ásványi anyag háztartása a lehető legkedvezőbb körülményeket biztosítsa a bronzos barnaság kialakulásához.

A tablettát gyógyszertárakban szerezheted be, és amellett, hogy segít, hogy kevesebb napfénytől is erősebb és tartósabb színed legyen, erősíti a körmöket és a hajat, valamint a látásod épségének megőrzésében is jelentős szerepet játszhat, a benne lévő karotinnak köszönhetően.

A mellékelt tájékoztatóban található utasításokat mindenképpen tartsd be!

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján