Gyönyörű barna bőr napozás és szolárium nélkül? Lehetséges, mutatjuk a trükköt

Zabolai Margit
Írta: ,
Gyönyörű barna bőr napozás és szolárium nélkül? Lehetséges, mutatjuk a trükköt

Sem a napozást, sem a szoláriumot nem tanácsos túlzásba vinni, de ha mégsem szeretnéd teljesen fehéren kezdeni a nyarat, van néhány ötletünk, amivel gyorsabban érheted el a bronzos barnaságot. Figyelem! A barnító krémek nem tesznek ellenállóbbá a napfénnyel szemben, ezért ha barnább is leszel, ugyanolyan védelemre van szükséged, mintha teljesen fehér bőrrel mennél a napra!

Barnító testápolók

Rengeteg olyan testápoló található a boltokban, amelyek enyhe bőrszínezőt is tartalmaznak, így a napi bőrápolással együtt a bőrszíned kialakulásáról is gondoskodhatsz.

Arra mindig ügyelj, hogy a tenyeredet alaposan mosd le ezeknek a krémeknek a használata után, juttass mindenhová a krémből – például ne csak a lábszáradat, a lábfejedet is kend be! – mert a száradás után kellemetlen meglepetések érhetnek.

A barnító testápolóból érdemes világosabb színeket választani, és ezekkel fokozatosan kialakítani a barnaságot, mert így akkor sem hibázhatsz nagyot, ha elsőre nem sikerül egyenletesen eloszlatni a krémet.

A barnító testápolók használatához kell egy kis gyakorlat, de végül hatékony és természetes megoldást jelenthetnek.

 

Béta-karotin tabletta Kép forrása: ellemerswim.com

Ha biztosra akarsz menni a napi karotinbevitelt illetően, akkor a legegyszerűbb megoldás persze a béta-karotin tabletta, amivel hosszabb távon is biztosíthatod, hogy a szervezeted vitamin- és ásványi anyag háztartása a lehető legkedvezőbb körülményeket biztosítsa a bronzos barnaság kialakulásához.

A tablettát gyógyszertárakban szerezheted be, és amellett, hogy segít, hogy kevesebb napfénytől is erősebb és tartósabb színed legyen, erősíti a körmöket és a hajat, valamint a látásod épségének megőrzésében is jelentős szerepet játszhat, a benne lévő karotinnak köszönhetően.

A mellékelt tájékoztatóban található utasításokat mindenképpen tartsd be!

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!