Bámulatos miniatűr tetoválások – Amelyeket könnyedén el is rejthetsz

Horváth Petra
Írta: ,
Bámulatos miniatűr tetoválások – Amelyeket könnyedén el is rejthetsz

Manapság az emberek többsége pozitívan áll a tetoválásokhoz! A legtöbbjük csak tolerálja, viszont sokan kifejezetten szeretik, és jópáran még a varratásba is belevágnak. Azonban van egy réteg ezek között, ahová azok sorolhatók, akik ugyan preferálnák a dolgot, azonban a munkahelyük vagy a környezetük tiltja azt.

Szerencsére az emberi testen számos olyan felület található, mely kiválóan takarható, és napjainkban egyre népszerűbbnek számítanak a „tiny tetoválások”, amik annyit tesznek, hogy igazán apró méretű, mégis kidolgozott mintákat varrathatunk magunkra. Most ezek közül csemegézgettünk, hogy meghozzuk a kedvüket azoknak, akik félnek belevágni, és egy kis bátorításra szorulnak!

Sejtelmes minták

Ezek a grafikák általában annyira kicsik, vékonyak vagy halvány színűek, hogy szinte észrevehetetlenek szabad szemmel, így még rejtegetni sem kell őket.

Sokaknál közkedvelt megoldás, hogy ezeket az ujjaikra tetováltatják, hiszen tudjátok, ha valamit el akarsz rejteni, hagyd szem előtt!

A fehér színnel tetovált minták is egyre népszerűbbek! Egy dologra mindenképpen érdemes odafigyelni, hogy az ujjakon kopik a leggyorsabban a bőr, így ezek a minták hamar kifakulhatnak!

Ha nem szeretnénk félévente átüttetni, érdemes lehet más testrészt választani hozzájuk!

Állatok

A saját kiskedvenceik emléke előtt sokan tisztelegnek egy tetoválással, amik kicsi méretben is lehetnek igényesek, szépen kialakítottak.

Ha félünk attól, hogy a túl részletgazdag rajz nem mutatna igazán mini méretben, akkor választhatunk más vonalat is, ahol az ember-állat barátság kerül illusztrálásra.

Emellett természetesen számos állatfaj van, melyek szimbolikus jelentéssel bírnak, és amit bárki magára tetováltathat.

Ha szeretnénk egyediek maradni, a madár motívumokat próbáljuk kerülni, vagy nagyon egyedülálló formában választani!

Ezekkel ugyanis gyakran találkozhatunk, hiszen a madár a szabadság, a szerelem és a béke szimbóluma is egyben. Emellett manapság nagy közkedveltségnek örvendenek a halak és a pillangók is.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba