Az idei téli szezon 6 legbódítóbb női parfümje

Írta: ,

A parfüm mindig kiváló karácsonyi ajándék, és persze saját magadat is mindig jobb kedvre hangolhatod egy finom, új illattal. Ha az ünnepekre parfümöt készülsz vásárolni, jó tudni, hogy a közkedvelt parfüm webáruház, az Iparfumeria neve Notino lett, így itt érdemes keresni a szezon legfinomabb illatait. Szerintünk főleg az alábbiakat.

Hugo Boss Boss Jour Pour Femme Kép forrása: Notino.hu

1/6 Hugo Boss Boss Jour Pour Femme

A Hugo Boss parfümjét a reggeli napsugarak ihlették, így kevés dolog van, amire ebben a borongós időben nagyobb szükséged lehet. A zöldcitrom mellett virágok, borostyán és a nyírfa illata is megjelenik a parfümben, amit a modern nőnek terveztek, aki minden reggel tudja, hogy mit akar, és olyan illatot keres, ami inspirálja a tervei megvalósításában.

Ha úgy érzed, éppen ez a kis lendület és vidámság az, amire a nehezebben induló reggeleken szükséged van, vagy téged még a reggeli sötét sem állíthat meg a lendületedben, és olyan parfümöt keresel, ami képes tartani a tempót, akkor rátaláltál az illatodra.

Ár: 8 560 Ft-tól

Itt vásárolhatod meg

Calvin Klein Beauty Kép forrása: Notino.hu

2/6 Calvin Klein Beauty

Diszkrét, kifinomult illat az érettebb hölgyek számára. Tökéletes választás, ha például az anyukádnak, nővérednek keresel ajándékot, vagy ha csak egy olyan illatot keresel, amivel elmondhatod, hogy valaki a tiszta szeretetet jelenti neked: a jázmin és a cédrusfa, valamint az ambrette egzotikus tónusa ugyanis pontosan ezt a meleg, meghitt érzetet kelti.

Bár az illat visszafogott, nem hivalkodó, mégis van benne egy leheletnyi kacérság, játékosság, és ugyan nem tolakodó, mégis biztos, hogy viselőjére emlékezni fognak, ha valahol megjelenik.

Ár: 7 070 Ft.-tól

Itt vásárolhatod meg

Dolce & Gabbana Light Blue Kép forrása: Notino.hu

3/6 Dolce & Gabbana Light Blue

A finom, könnyű parfüm fő összetevője a szicíliai citrom, így ha valakit ezzel a parfümmel lepsz meg, gyakorlatilag csak egy gombnyomásra lesz attól, hogy a hideg, borongós télből a napsütötte tengerpartokra varázsolja magát gondolatban.

Kiváló választás azoknak, akik szeretnek szabadon élni, nem félnek a kihívásoktól, és állandóan pezsegnek, de ha a tél kissé le is lassít, ez a parfüm akkor is energiát és vidámságot hozhat a mindennapjaidba.

Ár: 8 950 Ft.-tól

Itt vásárolhatod meg

Beyonce Heat Rush Kép forrása: Notino.hu

4/6 Beyonce Heat Rush

A népszerű énekesnő legalább annyira népszerű illata a vérnarancs aromájával pontosan azt teszi, amit a neve is ígér: egy pillanat alatt felforrósítja körülötted a levegőt! Érett meggy, lágy golgotavirág, elegáns orchidea, exotikus mangó és sugárzó hibiszkus kavalkádja érződik az illatban, melyek érzéki pézsma, fényűző tikfa és ámbra illatában záródnak le.

Ha a hideg időben egy kis melegséget keresel, akkor ez a parfüm felforralja a véredet, és másokban is felébresztheti a vágy tüzét. Szinte kötelező az energikus és sikeres nőknek, akik érzéki oldalukat is hangsúlyozni szeretnék.

Ár: 3 420-tól

Itt vásárolhatod meg

Guess Guess Kép forrása: Notino.hu

5/6 Guess Guess

A javíthatatlan romantikusoknak, az örök szerelem híveinek, azoknak, akik nem félnek bevallani, hogy karácsonykor romantikus filmeket néznek: ez a parfüm bájos, megkapó illatával pontosan nekik készült.

A frézia, bazsarózsa és magnólia bódító illata pompásan illik a lédús őszibarackéhoz, a frissítő zöldalmáéhoz és a mandarinéhoz. Ennek a parfümnek már az üvegcséje is rabul ejti majd azokat, akik értékelni tudják a szép dolgokat, az illata pedig éppen olyan, mintha csak a romantikus lelkek álmai szerint készült volna.

Ár: 4900 Ft-tól

Itt vásárolhatod meg

Kelsey Berwin Osmond de Noir Kép forrása: Notino.hu

6/6 Kelsey Berwin Osmond de Noir

Mindenből csakis a legjobb került ebbe a parfümbe, ezért is illik annyira tél tisztaságához. Ugyanakkor a kiváló minőségű alapanyagokból előállított illatok egy szippantással képesek felülemelni téged a téli szürkeségen, kizökkentenek a mindennapi rutinból, és valami újat, pezsgőt, ugyanakkor elegánsat hoznak a mindennapjaidba, miközben nem áll tőlük távol a romantika sem.

A Kelsey Berwin luxusparfümök rendkívül eredetiek, szokatlanok, tele vannak szabadsággal, kötetlenséggel és tisztasággal. Ha olyan parfümöt keresel, ami magabiztosságot sugall, akkor ez lesz számodra a tökéletes választás.

Ár: 4 900 Ft-tól

Itt vásárolhatod meg