Az idei téli szezon 6 legbódítóbb női parfümje

Zabolai Margit
Írta: ,
Az idei téli szezon 6 legbódítóbb női parfümje

A parfüm mindig kiváló karácsonyi ajándék, és persze saját magadat is mindig jobb kedvre hangolhatod egy finom, új illattal. Ha az ünnepekre parfümöt készülsz vásárolni, jó tudni, hogy a közkedvelt parfüm webáruház, az Iparfumeria neve Notino lett, így itt érdemes keresni a szezon legfinomabb illatait. Szerintünk főleg az alábbiakat.

Hugo Boss Boss Jour Pour Femme Kép forrása: Notino.hu

A Hugo Boss parfümjét a reggeli napsugarak ihlették, így kevés dolog van, amire ebben a borongós időben nagyobb szükséged lehet. A zöldcitrom mellett virágok, borostyán és a nyírfa illata is megjelenik a parfümben, amit a modern nőnek terveztek, aki minden reggel tudja, hogy mit akar, és olyan illatot keres, ami inspirálja a tervei megvalósításában.

Ha úgy érzed, éppen ez a kis lendület és vidámság az, amire a nehezebben induló reggeleken szükséged van, vagy téged még a reggeli sötét sem állíthat meg a lendületedben, és olyan parfümöt keresel, ami képes tartani a tempót, akkor rátaláltál az illatodra.

Ár: 8 560 Ft-tól

Itt vásárolhatod meg

Calvin Klein Beauty Kép forrása: Notino.hu

Diszkrét, kifinomult illat az érettebb hölgyek számára. Tökéletes választás, ha például az anyukádnak, nővérednek keresel ajándékot, vagy ha csak egy olyan illatot keresel, amivel elmondhatod, hogy valaki a tiszta szeretetet jelenti neked: a jázmin és a cédrusfa, valamint az ambrette egzotikus tónusa ugyanis pontosan ezt a meleg, meghitt érzetet kelti.

Bár az illat visszafogott, nem hivalkodó, mégis van benne egy leheletnyi kacérság, játékosság, és ugyan nem tolakodó, mégis biztos, hogy viselőjére emlékezni fognak, ha valahol megjelenik.

Ár: 7 070 Ft.-tól

Itt vásárolhatod meg

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!