Apró tetoválások, amiket azonnal akarsz majd magadon

Kovács Andrea
Írta: ,
Apró tetoválások, amiket azonnal akarsz majd magadon

A tetoválásokat lehet szeretni vagy gyűlölni, de az alábbi aprócska, ízléses tetoválásokért valószínűleg a legtöbben odalesznek. Vigyázat, a cikk elolvasása után lehet, hogy neked is megjön a kedved, hogy magadra varrasd az első, életre szóló szimbólumodat!

Ez az aprólékosan kidolgozott, mégis parányi pitypang tetoválás bennünket elsőre megvett, ha pedig te még nem szerettél volna bele, majd fogsz, amikor megismered a jelentését.

Amikor ugyanis pozitív jelentsű tetoválásokról van szó, a pitypang toronymagasan vezeti a listát: megszemélyesíti a kalandot, a felfedezést, azt, hogy az élet tele van meglepetésekkel, és soha nem tudjuk, mit hoz a következő forduló.

Ugyanakkor a pitypang a kultúrák sokszínűsége előtt is tiszteleg, valamint a gyerekkor, az ártatlanság, a játék szimbóluma is. Mindannyian fújtuk fehér, bolyhos virágját, és felnőttként is azonnal megismerjük, hiszen kedves emlékeket idéz fel.

Szintén egy csuklóra rajzolt, aprócska minta, ami már inkább szimbolikus, mégis mindenki számára egyértelmű, mit is ábrázol: a szitakötő, vagy angolul dragonfly, azaz sárkánylégy egyszerre gyönyörű, különleges, és kategóriájában óriási rovar.

A szitakötő, mint szimbólum az érettséget testesíti meg, önmagad megtalálását, egy olyan pontot, amikor képessé válsz önmagad elfogadására, és képes vagy észrevenni a mélyebb összefüggéseket az életben.

Nem harcolsz az elfogadhatatlan ellen, de képes vagy keményen dolgozni azért, amit valóban, hosszú távon is fontosnak tartasz.

A szitakötő a pillanatban élésnek, az élet apró örömeinek megtalálásának is a jelképe.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!