Apró tetoválás inspirációk, amiket azonnal akarsz majd magadon

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
Apró tetoválás inspirációk, amiket azonnal akarsz majd magadon

A tetoválásokat lehet szeretni vagy gyűlölni, de az alábbi aprócska, ízléses tetoválásokért valószínűleg a legtöbben odalesznek. Vigyázat, a cikk elolvasása után lehet, hogy neked is megjön a kedved, hogy magadra varrasd az első, életre szóló szimbólumodat!

Ez az aprólékosan kidolgozott, mégis parányi pitypang tetoválás bennünket elsőre megvett, ha pedig te még nem szerettél volna bele, majd fogsz, amikor megismered a jelentését.

Amikor ugyanis pozitív jelentsű tetoválásokról van szó, a pitypang toronymagasan vezeti a listát: megszemélyesíti a kalandot, a felfedezést, azt, hogy az élet tele van meglepetésekkel, és soha nem tudjuk, mit hoz a következő forduló.

Ugyanakkor a pitypang a kultúrák sokszínűsége előtt is tiszteleg, valamint a gyerekkor, az ártatlanság, a játék szimbóluma is. Mindannyian fújtuk fehér, bolyhos virágját, és felnőttként is azonnal megismerjük, hiszen kedves emlékeket idéz fel.

Nem is tudjuk, hogy magát az egyszerű tetoválást, vagy a tökéletes elhelyezését szeretjük-e jobban, de minden esetre szerintünk ez egy rendkívül ízléses, finom tetoválás.

A csillag tetoválás emléket állíthat egy időszaknak, amikor sötét időkkel kellett megküzdened, amikor talán csak egyetlen személy, vagy egyetlen remény jelentette a fényt, amit követni tudtál.

A csillagok jelképezhetik a sötétségen is mindig világító fényt, a reményt, az igazságot és a lelkesedést, a kitartást.

A csillag tetoválás jelképezheti az állandóságot is a folyton változó világban.

Fókuszban

A légúti hurut lehetséges színei - Melyik, mit jelent?

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató