Apró, gyönyörű tetoválások, amiket azonnal akarsz majd magadon

Zabolai Margit
Írta: ,
Apró, gyönyörű tetoválások, amiket azonnal akarsz majd magadon

A tetoválásokat lehet szeretni vagy gyűlölni, de az alábbi aprócska, ízléses tetoválásokért valószínűleg a legtöbben odalesznek. Vigyázat, a cikk elolvasása után lehet, hogy neked is megjön a kedved, hogy magadra varrasd az első, életre szóló szimbólumodat!

A toll tetoválások kifejezetten népszerűek, ez az egészen apró, csuklóra helyezett minta pedig olyan kicsi, hogy akár egy vastagabb karkötővel is eltakarhatod, ha úgy érzed, hogy valamilyen alkalmon mégsem szeretnéd megmutatni.

Ha ilyen tetoválást szeretnél, mindenképpen körültekintően válaszd meg a tetoválóművészt, mert a toll finom erezetét nagyban sem egyszerű elkészíteni, ilyen apró minta esetén pedig különösen nagy szaktudást igényel.


Halálfej és szivecske: modern jelképeink jelentése


A toll tetoválások egyébként hagyományosan a szabadságot, a lét könnyedségét szimbolizálják, de az indián kultúrában tollat viseltek a harcosok is, hogy erőt, gyorsaságot, kitartást adjon nekik a csatában.

Szintén egy csuklóra rajzolt, aprócska minta, ami már inkább szimbolikus, mégis mindenki számára egyértelmű, mit is ábrázol: a szitakötő, vagy angolul dragonfly, azaz sárkánylégy egyszerre gyönyörű, különleges, és kategóriájában óriási rovar.

A szitakötő, mint szimbólum az érettséget testesíti meg, önmagad megtalálását, egy olyan pontot, amikor képessé válsz önmagad elfogadására, és képes vagy észrevenni a mélyebb összefüggéseket az életben.

Nem harcolsz az elfogadhatatlan ellen, de képes vagy keményen dolgozni azért, amit valóban, hosszú távon is fontosnak tartasz.

A szitakötő a pillanatban élésnek, az élet apró örömeinek megtalálásának is a jelképe.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba