10 apró, bájos tetoválás, amiket azonnal akarsz majd magadon

Zabolai Margit
Írta: ,
10 apró, bájos tetoválás, amiket azonnal akarsz majd magadon

A tetoválásokat lehet szeretni vagy gyűlölni, de az alábbi aprócska, ízléses tetoválásokért valószínűleg a legtöbben odalesznek. Vigyázat, a cikk elolvasása után lehet, hogy neked is megjön a kedved, hogy magadra varrasd az első, életre szóló szimbólumodat!

A madár tetoválások szintén népszerűek, ezen a tetováláson pedig egyszerre több is megjelenik, az elhelyezésük pedig egyszerűen mesés, mert úgy tűnik, mintha a kulcscsont íve egy égben húzódó hegyvonulat lenne.

A madarak természetesen a szabadságot szimbolizálják, ami jelentheti azt is, hogy sokat utazol, bárhol otthon érzed magadat a világban, de azt is, hogy a gondolataidra nem tud béklyót kötni senki.

A több madárból kirajzolódó tetoválás akár különböző személyeket is megtestesíthet, akik ugyan távol vannak tőled, mégis mindig tudod, hogy hozzád tartoznak, egy irányba repültök, és ha kell, szelet adnak a szárnyaid alá.

A toll tetoválások kifejezetten népszerűek, ez az egészen apró, csuklóra helyezett minta pedig olyan kicsi, hogy akár egy vastagabb karkötővel is eltakarhatod, ha úgy érzed, hogy valamilyen alkalmon mégsem szeretnéd megmutatni.

Ha ilyen tetoválást szeretnél, mindenképpen körültekintően válaszd meg a tetoválóművészt, mert a toll finom erezetét nagyban sem egyszerű elkészíteni, ilyen apró minta esetén pedig különösen nagy szaktudást igényel.


Halálfej és szivecske: modern jelképeink jelentése


A toll tetoválások egyébként hagyományosan a szabadságot, a lét könnyedségét szimbolizálják, de az indián kultúrában tollat viseltek a harcosok is, hogy erőt, gyorsaságot, kitartást adjon nekik a csatában.

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?