10 apró, bájos tetoválás, amiket azonnal akarsz majd magadon látni

Zabolai Margit
Írta: ,
10 apró, bájos tetoválás, amiket azonnal akarsz majd magadon látni

A tetoválásokat lehet szeretni vagy gyűlölni, de az alábbi aprócska, ízléses tetoválásokért valószínűleg a legtöbben odalesznek. Vigyázat, a cikk elolvasása után lehet, hogy neked is megjön a kedved, hogy magadra varrasd az első, életre szóló szimbólumodat!

Az ujjak közé rejtett tetoválás szintén népszerű választás, hiszen olyan területről van szó, amit tényleg nem nehéz elrejteni: egyszerűen csak nem mutatod meg, ha nem szeretnéd.

Mivel tényleg apró felületről van szó, jellemzően csak egy szó - család, szeretet, valakinek a neve - vagy egy szimbólum kerül ide, ami például egy olyan képességedet testesíti meg, amire nagyon büszke vagy, és amiről úgy érzed, a véredben van.

Ha például fényképezésből élsz, vagy egyszerűen csak szeretsz fotózni, akkor egy aprócska kamera egyszerre lesz játékos és elegáns választás.

 

Teljesen odáig vagyunk ezért a tökéletesen elhelyezett, apró horgony tetoválásért, ami biztosan nem csak most, a tengerésztrend divatjában lesz népszerű, hiszen sokkal régebb óta jelen van a tetoválás kultúrában, és a jelentése is mélyebb.

A nyílt tengeren hánykódó tengerészek számára a horgony jelenti a biztos pontot, valamit, ami megmenti őket attól, hogy a hullámok maguk alá temessék őket.

A horgony tetoválás általában a tisztelet jele valaki vagy valami felé, ami biztos pontot jelent neked az élet viharában, ahová mindig fordulhatsz. Sokszor társul hozzá egy név, vagy egy dátum is.

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján